Srceparajuće slike: Otac klekao na mestu pogibije Marka (17)

14.05.2024

12:34

0

Autor: 24sedam

Otac Marka Niketić stigao na mesto pogibije

Srceparajuće slike: Otac klekao na mestu pogibije Marka (17)
Copyright Printscreen/YouTube/ABC 7 Chicago

Otac Marka Niketića (17), tinejdžera koji je kasno sinoć poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, pojavio se danas na mestu pogibije u severnom čikaškom predgrađu Glenvju (Glen View). 

Od jutros na mestu Markove pogibije drugovi iz Srednje škole "Glenbruk Jug" i prijatelji ostavljaju cveće, a u sredini je tinejdžerova fotografija. U jednom momentu, na mesto tragedije stigao je i Markov otac. Doveli su ga prijatelji, a otac je u suzama kleknuo i poljubio sinovljevu sliku.

Printscreen/YouTube/ABC 7 Chicago
Otac na mestu pogibije

 

Marko Niketić poginuo je samo nekoliko dana pre maturskog ispita i proslave. Vozio je "mercedes" koji je udario u "mustang", koji se kretao velikom brzinom. Niketićev saputnik je teško povređen i prebačen je u bolnicu. I vozač "mustanga" je u bolnici s povredama koje nisu opasne po život, dok je njegov suvozač u kritičnom stanju.

Oglasila se SPC: Voleo je folklor

Od Marka se oprostila i Srpska pravoslavna crkva u Čikagu, čiji je vernik bio.

- Marko je sa članovima svoje porodice bio stub naše crkve. Aktivno je učestvovao u aktivnostima naše folklorne grupe "Soko". Molimo se za njegovu dušu i da porodica izdrži - navedeno je iz SPC.

Scena na mestu nesreće je bila stravična. "Mercedes" je skoro prepolovljen, ceo gepek mu je otkinut, dok je zadnji kraj pao u komšijsko dvorište.

Printscreen/YouTube/ABC 7 Chicago
Smrskani "mercedes"

 

Porodica Niketić je, inače, prilično poznata i ugledna u srpskoj zajednici u Čikagu. U kumovskim je odnosima sa preminulim legendarnim pevačem narodne muzike Šabanom Šaulićem, koji je pre pet godina stradao u saobraćajnom udesu u Nemačkoj.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike