Novi svedoci o Danki (2): Ovo je plan tužioca, gotovo veštačenje u CZ-u

14.05.2024

13:31

0

Nastavak istrage zakazan za 27. i 28. maj

Novi svedoci o Danki (2): Ovo je plan tužioca, gotovo veštačenje u CZ-u
Danka Ilić - Copyright Facebook

U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru za 27. i 28. maj zakazano je ispitivanje novih svedoka u istrazi protiv Dejana Dragijevića (50) i Srđana Jankovića (50) osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić.

Iz ovog tužilaštva su rekli da je završen deo DNK veštačenja uzoraka uzetih sa i iz službenog automobila "panda" kojim su upravljali osumnjičeni, inače radnici borskog "Vodovoda", kao i da na njima nije pronađen DNK devojčice. U toku su veštačenje kretanja vozila osumnjičenih na osnovu GPS uređaja, dok je psihijatrijsko veštačenje osumnjičenih završeno ali nalaz i mišljenje veštaka još nisu dostavljeni tužilaštvu.

Tanjug
Privođenje Dejana Dragijevića na saslušanje

Pored Dragijevića i Jankovića u pritvoru je i Dejanov otac Radoslav (72) koji se sumnjiči da je pomogao sinu da premesti telo devojčice. Brat Dejana, Dalibor Dragijević (40) je preminuo 7. aprila u Policijskoj upravi u Boru tokom zadržavanja.

 

 

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a policija je, nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, uhapsila dvojicu radnika "Vodovoda" iz Bora, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek automobila i odneli na deponiju. Telo devojčice još nije pronađeno.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike