Ocu koji je pokušao da siluje ćerku u Kruševcu određen pritvor: Babu deteta ranio nožem

14.05.2024

16:42

0

Osim silovanja u pokušaju na teret mu se stavlja i nasilje u porodici, jer je, kako se sumnja, nožem naneo tešku povredu baki devojčice

Ocu koji je pokušao da siluje ćerku u Kruševcu određen pritvor: Babu deteta ranio nožem
Ilustracija - Copyright Ilustracija/Profimedia

Viši sud u Kruševcu odredio je jednomesečni pritvor ocu koji je u jednom selu kod Kruševca pijan pokušao da siluje svoju trinaestogodišnju ćerku.

On je osumnjičen da je u svojoj porodičnoj kući u alkoholisanom stanju, nakon što se vratio kući, ušao u sobu gde spavaju njegove ćerke i legao u krevet pored njih.

Osumnjičeni je zatim mlađu ćerku koja ima 12 godina, oterao da spava kod majke, a stariju ćerku koja ima 13 godina, poljubio i zagrlio i počeo da je dodiruje po grudima.

Devojčica je počela da se opire posle čega je osumnjičeni devojčicu pustio da zaspi. Kada je zadremala, osetila je da počinje da joj skida donji veš i tada je počela da vrišti što je čula majka koja je dotrčala.

Nakon toga, stigli su i baba i deda devojčice i tada je izbila svađa.

Osumnjičeni je tada navodno uzeo kuhinjski nož i preko dede, koji je najverovatnije pokušao da smiri situaciju, naneo tešku telesnu povredu babi.

Njemu se, osim krivičnog dela silovanje u pokušaju na teret stavlja i delo nasilje u porodici jer je, kako se sumnja, istog dana nožem naneo tešku telesnu povredu devojčicinoj baki.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike