Jeftine šale na račun Džonija Depa, Amber Herd i nasilja u porodici: Očajan smisao za humor u novom filmu Rajana Goslinga (FOTO/VIDEO)

06.05.2024

12:30

0

Jedan dijalog izazvao je pravi revolt fanova

Jeftine šale na račun Džonija Depa, Amber Herd i nasilja u porodici: Očajan smisao za humor u novom filmu Rajana Goslinga (FOTO/VIDEO)
Rajan Gosling u filmu "Kaskader" - Copyright Profimedia

Najnoviji film "Kaskader" u kojem glavne uloge igraju Rajan Gosling i Emili Blant je u bioskopima. Mnogima se dopao ovaj film, pa ga je čak pohvalio i čuveni Stiven Spilberg.

Profimedia
 

Međutim, jedan mali dijalog u filmu izazvao je pravi revolt fanova na društvenim mrežama.

Neukusna šala

U akcionoj komediji sa Rajanom Goslingom i Emili Blant u glavnim ulogama, lik Gail Mejer u jednom se trenutku poziva na turbulentnu vezu Džonija Depa i Amber Herd. U sceni Mejer, koja u filmu glumi izvršnu producentkinju, ulazi u neurednu prikolicu i govori rediteljki Džodi Moreno (Blant):

Profimedia
 

- Kao da su Amber i Džoni upravo bili ovde.

Ovo je izazvalo lavinu komentara na društvenoj mreži X.

- "Kaskader" je napravio neukusnu "šalu" o porodičnom zlostavljanju koje je Amber pretrpela od Džonija. 2024. zašto stavljamo ovakve rečenice u filmove? Odvratno."

Drugi korisnik je dodao: "Svako bi trebalo da bude svestan da nova "komedija" Kaskader navodno predstavlja jeftinu šalu o Amber i Džoniju. Voleo bih da pitam scenaristu šta on vidi smešno u porodičnom nasilju."

- Nasilje u porodici nije šala! Kako neko može tako nešto da stavi u film? Odvratno! - samo su neki od komentara na kontroverznu repliku.

Mučno suđenje bivših supružnika

Podsetimo, Dep i Herd venčali su se 2015. godine. Razveli su se 15 meseci kasnije, a njihov razvod je dobio veliki publicitet 2019. kada je Dep tužio svoju bivšu suprugu za klevetu zbog njenog teksta o porodičnom nasilju iz 2018. objavljenog u Washington Postu.

Profimedia
 

Nakon burne i žestoke sudske bitke u kojoj su i Dep i Herd iznosili bombastične optužbe, porota je presudila u Depovu korist po sve tri tvrdnje da je oklevetan Amberinim komentarom i dodeljena mu je milionska odšteta.

Herd je takođe pokrenula protivtužbu protiv Depa, u kojoj je dobila jednu od tri tužbe za klevetu i dva miliona dolara odštete.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike