Poljupci Anje Tejlor Džoj i suze Krisa Hemsvorta nakon ovacija u Kanu: Svetska premijera filma "Furioza: Pobesneli Maks Saga" (FOTO/VIDEO)

16.05.2024

10:15

0

Svi su iščekivali reakcije

Poljupci Anje Tejlor Džoj i suze Krisa Hemsvorta nakon ovacija u Kanu: Svetska premijera filma "Furioza: Pobesneli Maks Saga" (FOTO/VIDEO)
Ekipa filma na crvenom tepihu Kana - Copyright Profimedia

Na filmskom festivalu u Kanu sinoć je održana svetska premijera filma "Furioza: Pobesneli Maks Saga".

Profimedia
 

U njemu su glavne zvezde: Kris Hemsvort,  Anja Tejlor Džoj,  i Tom Burke, a film je nakon projekcije doživeo šestominutne ovacije, prenosi Variety.

Naklon Anje Tejlor Džoj

I dok je Kris Hesmvort, delovao emotivno, i sa suznim očima posmatrao reakciju publike, Anja Tejlor Džoj je slala publici poljupce, i teatralno napravila naklon.

Profimedia
 

- Vrlo naporno smo radili na ovo filmu i biće zanimljivo videti šta ćete napraviti od njega. Hvala vam -  rekao je publici nakon premijere reditelj filma Džordž Miler.

Između ostlaih premijeri su prisustvovali i Naomi Kembel, Fej Danavej i Greta Gervig.

Najiščekivanija premijera ovogodišnjeg Kana

Ovo je inače jedna od najiščekivanijih premijera ovogodišnjeg Kana. Snimanje filma odvijalo se u Australiji, a film u svetske bioskope stiže 23. maja.

Profimedia
 

Producent i dugogodišnji saradnik reditelja Džordža Milera Dog Mičel tkrio je da Furioza ima jednu akcijsku sekvencu koja traje 15 minuta i snimana je čak 78 dana. Na snimanju je učestvovalo  200 kaskadera, a tajni naziv scene bio je Stairway to Nowhere.

- Džordž i ja imali smo opsežne razgovore o tome zašto je baš ova scena tako dugačka - izjavila je Anja Tejlor Džoj.

Distopijski svet i epska avantura

Da podsetimo kultni reditelj Džordž Miler vraća nas u distopijski svet pustoši i ludila na točkovima, obogaćen neverovatnim kaskaderskim scenama i postapokaliptičnom dramom.

U ovoj epskoj avanturi, Anja Tejlor-Džoj oživljava mladu Furiozu, koja se hrabro suočava sa nemilosrdnim izazovima opustošenog sveta.

Uz Krisa Hemsvorta u ulozi zastrašujućeg antagoniste Dementusa, ovaj prednastavak slavne franšize „Mad Max“ donosi priču o počecima neustrašive heroine. Radnja filma osvetljava početke omiljene ratnice, otkrivajući kako je preživela u svetu gde je vladavina sile jedini zakon.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike