MEStO ZA SVE, u IDEA, Roda i Mercator prodavnicama širom Srbije

30.04.2024

11:35

0

Srpska praznična trpeza, posebno za Prvi maj i Uskrs, ne može da se zamisli bez dobrog komada mesa. Zato smo s ponosom lansirali našu najnoviju kampanju pod nazivom „Mes(t)o za sve“, koja predstavlja spoj tradicije, kvaliteta i inovacije u svetu mesa

MEStO ZA SVE, u IDEA, Roda i Mercator prodavnicama širom Srbije
Copyright Promo

Uz asortiman od preko 80 artikala s ponosom možemo da kažemo da imamo meso za sve povode, za sve recepte, pa čak i za najzahtevnije kulinare i gurmane. Zato vas očekujemo u nekoj od 320 IDEA, Roda i Mercator mesara širom Srbije.

Srpska praznična trpeza, posebno za Prvi maj i Uskrs, ne može da se zamisli bez dobrog komada mesa. Zato smo s ponosom lansirali našu najnoviju kampanju pod nazivom „Mes(t)o za sve“, koja predstavlja spoj tradicije, kvaliteta i inovacije u svetu mesa.

Svežina mesa je najvažnija za naše kupce, zato smo ponosni na to što naše meso stiže za samo 48 sati od farme do, na primer, sarme. Juneće meso koje nudimo kupcima u više od 320 naših mesara, poreklom iz Kolubarskog okruga, koji je najpoznatiji kraj po uzgajanju tovnih bikova u staroj Jugoslaviji.

U IDEA, Roda i Mercator prodavnicama čitav tim stručnjaka učestvuje u selekciji mesa i mesnih specijaliteta koji će se naći u maloprodajnim objektima. Kvalitet nam garantuje i saradnja sa najvećim i najeminentnijim proizvođačima svežeg mesa u Srbiji. Naša kontrola kvaliteta, od preko 20 tehnologa i veterinara, proverava svaki prijem mesa na centralnom skladištu, a takođe se meso kontroliše i od strane kontrole kvaliteta u samim objektima.

Širok asortiman naših proizvoda obuhvata preko 80 artikala rinfuznog i pakovanog mesa, a u našim maloprodajnim objektima možete pronaći čak i organsku piletinu, junetinu i ribu. Bez obzira da li ste ljubitelj klasičnih jela ili eksperimentišete s novim ukusima, tu smo da vas podsetimo da imate raznolikih opcija, na jednom mestu, za sve!

Uz sve to, uvereni smo da je komunikacija sa našim kupcima od ključnog značaja. Zato smo tu uz vas da spremni dočekate praznike i lepo vreme koje će vas podstaći na veselo roštiljanje i deljenje najlepših zalogaja i trenutaka sa najbližima. Bez obzira na to da li ste tradicionalista ili moderni avanturista, mi razumemo vaše potrebe i trudimo se da ih ispunimo, zato će raznovrsna ponuda našeg mesa sigurno pronaći mesto na vašim bogatim trpezama!

Ponosni smo na sve sertifikate koje smo stekli, jer oni potvrđuju našu posvećenost kvalitetu, bezbednosti i zaštiti životne sredine. Naša kompanija Mercator-S je nosilac brojnih sertifikata koji garantuju vrhunski kvalitet proizvoda i usluga koje pružamo, jer vaše poverenje je naša najveća nagrada.

Uz osmeh, prijateljski razgovor i savete naših mesara, a vaših komšija, osećate se „kao kod kuće“. Vaši saveznici u nabavci, pa i spremanju najukusnijeg ručka za vas i vašu porodicu će vam uvek pomoći pri odabiru mesa, bilo da je reč o porodičnom ručku ili roštilju sa društvom.

Vaš omiljeni prodavac vas čeka na starom mestu!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike