Hurem ponovo blista u Kanu: Omiljena sultanija snimila novu seriju - iako je optužuju za plastične operacije, nikad nije izgledala bolje

17.05.2024

12:11

0

Autor: K. O.

Srbi su je obožavali u "Sulejmanu Veličanstvenom", a ona je zbog serije i ljubavi doživela slom

Hurem ponovo blista u Kanu: Omiljena sultanija snimila novu seriju - iako je optužuju za plastične operacije, nikad nije izgledala bolje
Copyright Profimedia

U toku je 77. Kanski festival, a poznati su se sjatili u ovaj grad koji će sve do 25. maja biti prestonica filma. Sinoć je na prestižnoj filmskoj smotri održana svetska premijera najnovijeg filma Frensisa Forda Kopole "Megalopolis", koji je uzburkao strasti prisutnih.

A među zvanicama se na crvenom tepihu pojavila i slavna turska glumica koju Srbi obožavaju. Merjem Uzerli svojevremeno tumačila ulogu sultanije Hurem u turskoj seriji "Sulejman Veličantsveni" koja je doživela planetarnu popularnost.

Merjem je sinoć blistala u prelepoj dugoj haljini. Njena crna haljina bila je izrezbarena zlatnim vezom. Gornji deo je kao korset, dok je suknja formirala pun krug sa prelepim radom.

Uz ovu raskošnu toaletu Merjem je ponela i raskošan nakit - bogatu ogrlicu, narukvicu i minđuše. Kosu je pustila da joj u talasima pada na ramena.

Profimedia
 

Glumica je zaista izgledala sjajno, a sem što deluje da ima manje kilograma nego u seriji, skoro da se nije promenila. Iako je bije glas da je mnogo toga radila na svom licu, to nije toliko upadljivo, a zadržala je i svoju prepoznatljivu boju kose. Inače, Merjem je bila i na prvoj večeri Kanskog festivala, a tada je imala dugu haljinu koja je sastavljena od više boja, te kosu pokupljenu u rep.

Iako je posle serije imala privatnih problema, pa se jedno vreme povukla iz posla i javnosti, Merjem je sada ponovo aktivna kada je gluma u pitanju.

Profimedia
 

A vrlo je aktivna i kada su u pitanju kampanje za osnaživanje žena u kojima često i rado uzima učešće.

Zapravo, početkom maja počela je sa emitovanjem serija "Ru" u kojoj ona igra jednu od glavnih uloga.

Merjem je prevalila 40. godinu, tačnije u avgustu puni 41, a rođena je u braku Nemice i Turčina u nemačkom gradu Kaselu. Glumom je počela da se bavi sa svega deset godina, a uloga Hurem je i dalje njena najuspešnija rola.

Profimedia
 

Zbog te uloge i ogromnog pritiska koji je trpela lečila se na klinici u Nemačkoj, a onda se vratila glumi, prihvatajući uloge i u Turskoj.

Psihičkog zdravlja koštala ju je i veza sa turskim milionerom Kanom Atešom zbog koje je bila na ivici samoubistva. Naime, 17 godina stariji partner tražio je od nje da abortira, a posle rođenja njihove ćerke Lane 2014. godine, pokrenuo je borbu za starateljstvo.

 

 

Kako već godinama živi u Nemačkoj sa novim partnerom sa kojim ima četvorogodišnju ćerku Lili, verovatno su teški dani iza nje. Iako se trudi da privatni život drži u tajnosti, priča se da je reč o turskom glumcu Čaglaru Ertugluru.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike