Lutka za odrasle sa likom po želji: Toma Hardija žele oba pola, princeza Dajana je među najtraženijima pored ove dve kraljevske dame

04.05.2023

10:28

0

Autor: K. O.

I to u prirodnoj veličini

Lutka za odrasle sa likom po želji: Toma Hardija žele oba pola, princeza Dajana je među najtraženijima pored ove dve kraljevske dame
Copyright Profimedia

Sudeći prema ovome, svet je pun razvratnih rojalista. Vodeća kompanija za proizvodnju igračaka za odrasle otkrila je da su princeza Dajana, Kejt Midlton i Megan Markl među njihovim najvećim zahtevima kada su u pitanju seks lutke slavnih.

Proizvođači igračaka u Infernu kažu da su preplavljeni zahtevima za sličnim igračkama u prirodnoj veličini. Ali generalni direktor kompanije kaže da ga „ukus“ i „pristojnost“ sprečavaju da ispuni ljupke kraljevske zahteve čudnih kupaca.

„Redovno dobijamo zahteve za princezu Dajanu, posebno posle najnovije serije "Kruna", ali nikada ne bismo oskrnavili uspomenu na nju," rekao je izvršni direktor Ben Stroud za South West News Service.

Profimedia
 

„Da smo samo motivisani novcem, kreirali bismo lutke Megan Markl i Kejt Midlton i videli kroz prodaju koja je popularnija od njih dve. Ipak, i ja sam u duši rojalista," - dodaje on.

Profimedia
 

U međuvremenu, britanski biznismen kaže da je, takođe, preplavljen zahtevima za seksualne lutke koje liče na Toma Hardija koji je rođen u Londonu.

„Dobijamo toliko zahteva za lutku Tom Hardi, od muškaraca i žena, i iz celog sveta“, oduševljen je Stroud. Pretpostavljao sam da će biti popularan u Velikoj Britaniji, ali ga vole i Amerikanci i Azijati“, rekao je Straud.

Međutim, izvršni direktor je pojasnio da njegova kompanija još nije napravila raskalašnu repliku zvezde "Peaky Blinders" ali se nada da će zgodni glumac biti uključen u partnerstvo za zvanični proizvod za seks lutke.

Tom Hardi/Profimedia
 

„Stvarno se nadam da će prihvatiti ideju i pomoći nam da napravimo novu lutku koja će biti njegova dostojna verzija“, izjavio je Stroud.

Takođe je otkrio da kupci Inferna takođe često traže lutke koje liče na Tupaka, ali kompanija na sličan način nije napravila čudnu kreaciju na imidžu pokojnog repera.

Inferno tvrdi da je najveći svetski proizvođač TPE i silikonskih lutaka, koje su napravljene da izgledaju neverovatno životno, sa fizičkim atributima uključujući kosu, mišiće, belege i replike genitalija.

Takođe, među najpopularnijima je i glumac iz filmova za odrasle Tor Džonson kome je ova kompanija ispunila veliku želju da ima svoju lutku.

Profimedia
 

Trenutno, Inferno koristi otkrića u silikonskom inženjeringu za kreiranje vrhunskih seks lutaka zasnovanih na stvarnim porno zvezdama, piše NY Post.

Inače, cena jedne lutke je nešto ispod 1.000 dolara, a možete je i iznajmiti za 750 dolara za tri dana druženja.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike