Gradski odbor SNS u Novom Sadu: Bravo Miloše! Čestitamo na izboru za predsednika Vlade Republike Srbije!

02.05.2024

18:09

0

Oni su dodali da je "naš novi premijer jedini političar u istoriji Novog Sada biran čak tri uzastopna puta za gradonačelnika naše Srpske Atine"

Gradski odbor SNS u Novom Sadu: Bravo Miloše! Čestitamo na izboru za predsednika Vlade Republike Srbije!
Copyright Milos Tesic/ATAImages

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu objavio je saopštenje povodom izbora nove vlade Republike Srbije.

- Teško je danas isključiti emocije i nama stranačkim borcima. Bravo Miloše! Čestitamo na izboru za predsednika Vlade Republike Srbije! Čestitamo na svemu što si uradio za naš Novi Sad, na rezultatima na mestu ministra odbrane, i sigurni smo da ćeš sa  istom strašću, posvećenošću raditi u najboljem interesu svih građana Republike Srbije. Novosađani, već više od decenije, daju bezrezervno poverenje politici Srpske napredne stranke na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i Milošem Vučevićem - saopštili su oni.

Oni su dodali da je "naš novi premijer jedini političar u istoriji Novog Sada biran čak tri uzastopna puta za gradonačelnika naše Srpske Atine".

- Grad Novi Sad je beležio najbolje rezultate u svojoj novijoj istoriji, u segmentima društva, nosilac titula Evropska prestonica kulture i Omladinska prestonica Evrope, grad u kome se sada istovremeno grade tri mosta. Novi Sad će sad još više da napreduje, raste i razvija se jer prvi put u svojoj istoriji daje čoveka na najodgovorniju funkciju u izvršnoj vlasti, na ponos svih nas, stranačkih saboraca ali i svih Novosađana. Naše sutra je sigurno uz premijera Miloša Vučevića i novu Vladu Srbije! Živela Srbija! Za Novi Sad sutra - zaključili su oni. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike