Nedelja sa predsednikom: Vučić sumirao sedmicu za nama -" Poseta predsednika Kine Si Đinpinga za nas je bila najveća čast"

12.05.2024

09:26

0

"Mnogo smo toga već uradili zajedno, ali znam da možemo i moramo još mnogo više, jer za ovakvo prijateljstvo, poštovanje i lojalnost - samo je nebo granica!", istakao je Vučić

Nedelja sa predsednikom: Vučić sumirao sedmicu za nama -" Poseta predsednika Kine Si Đinpinga za nas je bila najveća čast"
Copyright Tanjug/Sava Radovanović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić  oglasio se na društvenoj mreži Instagram i sumirao nedelju za nama.

- Izuzetno važna nedelja u kojoj smo pisali i istoriju i budućnost Srbije.

Poseta predsednika NR Kine Si Đinpinga za nas je bila najveća čast i hvala svim građanima koji su pokazali koliko srce ima naša mala Srbija i kakav odnos imamo prema NR Kini i našim kineskim prijateljima.


Predsedniku Siju sam rekao da će kao lider i predsednik velike sile svuda u svetu naići na respekt i poštovanje, ali na takvo poštovanje i takvu ljubav nigde neće naići kao ovde u našoj Srbiji.

Još jednom, hvala predsedniku Siju i ponosnoj kineskoj naciji na svakoj vrsti pomoći, saradnje i podrške koju pokazuju prema Srbiji. Mnogo smo toga već uradili zajedno, ali znam da možemo i moramo još mnogo više, jer za ovakvo prijateljstvo, poštovanje i lojalnost - samo je nebo granica! - napisao je predsednik.

 Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike