Vulin o Manojloviću: Rokfeler nikoga ne finansira za džabe i bez nekog razloga!

15.05.2024

12:36

0

"Znaju oni da su ovi iz pronatovske opozicije njihovi, neće Rokfeler da plaća Srbe"

Vulin o Manojloviću: Rokfeler nikoga ne finansira za džabe i bez nekog razloga!
Vulin i Manojlović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin, komentarišući lidera pokreta "Kreni promeni", kaže da Rokfeleri ne plaćaju nikoga za džabe i bez razloga.

Vulin je istakao da se, baš po uzoru na američko zakonodavstvo i pravosuđe, zalaže da se i u Srbiji donese zakon o stranim agentima, pa da vidimo koje nevladine organizacije i pojedinci primaju ogromne svote novca iz inostranstva, a posebno da utvrdimo razloge zašto primaju novac. 

Komentarišući to da se Savo Manojlović pohvalio da je projekat CIA, Vulin je istakao da je činjenica da Manojlović prima ogromne sume novca od Rokfeler fondacije koja je veoma bliska CIA.

- CIA i Rokfeler fondacija jesu bliske, a ta fondacija finansira Sava Manojlovića. Ja se zato zalažem da se donese zakon o stranim agentima. Kaže Sava Manojlović - meni je Rokfeler uplatio 60.000 dolara. Dobro, legitimno, ali moraš da kažeš i navedeš da ti je to uplatio Rokfeler kako bi pobedio na izborima. Sve je u redu, ali da znamo da je to tako. Rokfeler ne plaća nikome ništa za džabe i nikome ništa bez razloga - poručio je Vulin, i dodao: 

- Srpska napredna stranka ima, koliko znam, svoj institut koji se bavi izdavaštvom, obukom kadrova, izdaju časopis, pa što oni nisu dobili neke pare od Rokfelera? Zašto, recimo, Pokretu socijalista  Rokfeler nije dao neki dinar da nešto odštampamo, da se i mi borimo, i mi smo za čistu Srbiju, i mi smo za ekologiju, nego nam ne veruju? Znaju oni da su ovi iz pronatovske opozicije njihovi, neće Rokfeler da plaća Srbe - istakao je Vulin.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike