Orlić: Jedinstvo i sloga ovih dana su nam potrebniji nego ikada

15.05.2024

21:36

0

Ukazao je na to da, dok Srbija ovakvu bitku vodi, iz partija bivšeg režima stižu pokušaji sabotaže i saplitanja sopstvene države i naroda.

Orlić: Jedinstvo i sloga ovih dana su nam potrebniji nego ikada
Vladimir Orlić - Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke dr Vladimir Orlić posetio je danas Čačak, gde se obratio građanima u prepunoj sali Doma kulture u Donjoj Trepči.

Kako je istakao, jedinstvo i sloga ovih dana su nam potrebniji nego ikada.

„Izbori koji slede nisu tek još jedni lokalni izbori, upravo zbog svega što se nadvilo nad našu zemlju i nad naš narod, počevši od rezolucije koju spremaju u UN, preko pokušaja da tzv. „Kosovo“ na silu uguraju u Savet Evrope, do svih drugih pitanja na kojima se lomi ovog proleća. Kada je već tako, čuli ste to i od predsednika Aleksandra Vučića: dobiće odgovor kakvom se nisu nadali, snažnu borbu Srbije rešene da ne odustaje, ne pitajući koliko su silni i moćni oni koji se nalaze sa druge strane – važno je isključivo koliko je velika svetinja koju branimo“, rekao je dr Orlić.

Milos Tesic/ATAImages
 

Ukazao je na to da, dok Srbija ovakvu bitku vodi, iz partija bivšeg režima stižu pokušaji sabotaže i saplitanja sopstvene države i naroda.

„U tome je razlika između njih, koji su uvek mislili samo na sebe i svoje džepove, i svih nas koji svoju Srbiju volimo, za svoj narod i otadžbinu živimo“, poručio je i dodao:

„Upravo o toj razlici treba da se izjasnimo 2. juna, da potvrdimo da nećemo da se takvi ikada više za bilo šta u našoj zemlji pitaju. Da sačuvamo rezultate koje smo postigli i kojima se ponosimo, i u Čačku i u čitavoj Srbiji, nastavimo da ih nižemo. Da svoju državu vodimo kao slobodnu, suverenu, nezavisnu, onu koja će da vodi računa isključivo o svojim interesima, samo svoj da narod sluša, brine za svakog čoveka i obezbedi još bolju budućnost za sve. Samo jedna politika je dokazala da to ume – politika koju predvodi predsednik Srbije. Samo jedna lista garantuje da ćemo tu politiku nastaviti – lista koja nosi ime Aleksandra Vučića i čija će pobeda biti najsnažnija i najubedljivija do sada“.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike