Aleksićev čovek otkrio pozadinu sukoba: Savo Manojlović hoće da smeni Đilasa i preuzme liderstvo nad opozicijom! (VIDEO)

16.05.2024

09:50

0

Manojlović smenjuje Đilasa sa čela opozicije?!

Aleksićev čovek otkrio pozadinu sukoba: Savo Manojlović hoće da smeni Đilasa i preuzme liderstvo nad opozicijom! (VIDEO)
Ilustracija - Copyright ATAImages/Zorana Mandić/A.K. Printscreen Twitter

Miloš Pavlović, potpredsednik Narodnog pokreta Miroslava Aleksića, koji je nosilac opozicione liste "Biram borbu" na Vračaru, tvrdi da Savo Manojlović smenjuje Dragana Đilasa.

Gostujući na jednoj opozicionoj televiziji, Pavlović je istakao da pokret "Kreni-promeni" ulazi u političku utakmicu da bi zamenio deo opozicije koji je rešio da bojkotuje izbore u prestonici. 

Printscreen/Iks
 

- Tačno je da se deo opozicije odlučio za bojkot ali imate i neke druge učesnike na političkom tržištu za koje smo videli da imaju kredibilitet. Tu mislim pre svega na pokret Kreni-Promeni koji prvi put ulazi u političku utakmicu i mogu da zamene deo opozicije koji je odlučio da bojkotuje! - naveo je Pavlović. 

Ovim je Pavlović potvrdio da u opoziciji bukti pravi rat za liderstvo. 

Pogledajte video u kome Pavlović govori o preuzimanju opozicije od Đilasa, a koju vrši Savo Manojlović.

 

 

Antonio Ahel/ATA Images
 

Pavlović je nedavno dospeo u žižu pažnje javnosti kada je priveden u Policijsku upravu u Užicu pošto je utvrđeno da je tokom vožnje na putu Užice-Zlatibor koristio mobilni telefon. 

Tada je prilikom kontrole utvrđeno da je za njim raspisana potraga od strane PU za grad Beograd, zbog čega je doveden u službene prostorije PU u Užicu.

Tada mu je uručen poziv da se javi PU za grad Beograd prvog radnog dana, nakon čega je napustio prostorije policijske uprave.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike