Bivša rijaliti učesnica o misterioznoj smrti brata: Pronađen bez majice i obuće, sumnjaju na sektu

11.05.2024

22:17

0

Autor: M. J.

Kolege su pokušali da prikriju vreme smrti

Bivša rijaliti učesnica o misterioznoj smrti brata: Pronađen bez majice i obuće, sumnjaju na sektu
Copyright ATAImages/ A.A.

Bivša rijaliti učesnica Vivien Kurtović nedavno je govorila o misterioznoj smrti brata Kevina, koji je pronađen mrtav prošle godine u Trientu.

Ovaj slučaj još uvek nije rasvetljen, a Kevin je kobne noći pronađen u blizini reke, bez majice i cipela. Ovim povodom se oglasila njegova sestra, koja je istakla da su mnoge stvari u vezi sa njegovom smrću čudne, kao i da sumnjaju na sektu.

- Ja sam tada bila u "Eliti", 28. oktobra. Kevin je bio najbolji student medicine u Lozani u Švajcarskoj i bio je sa nekom devojkom koja se nije pojavila te noći a bilo je neko studentsko okupljanje. Našli su ga mrtvog, skrivaju se dokazi...Mi sad to istražujemo, mislimo da je neka sekta u pitanju, ko zna šta je. Bila sam mnogo bliska sa njim, on nije imao društvene mreže. Pronađen je bez svesti, u malom potoku bez majice bos. Telefon je prestao da mu bude aktivan, a studenti su davali različite informacije, da se prikrije tačno vreme smrti. Mnogo se isticao, studirao na državnom fakultetu medicinu...Sumnjamo na ubistvo, jer ne moguće, nije se ni drogirao, niti pio da bi se predozirao. Istraga traje i dalje tamo. Nadam se da će se i Interpol uključiti, jer je imao dvojno državljanstvo. Ozbiljna priča je u pitanju - rekla je Vivien za Pink.

ATAImages/ A.A.
Vivijen Kurtović

Inače, lekari su ga odmah prebacili u bolnicu, ali zbog jake hipotermije i respiratornog zastoja, nisu mogli da ga spasu i posle nekoliko sati borbe Kevin je preminuo.

Viven tvrdi da je njen brat bio vrlo ambiciozan, kao i da će se potruditi da saznaju ko je krivac za njegovu smrt.

- Bio je sladak mnogo i trenirao je ples. Sećam ga se kao vrednog đaka, punog ambicija da postane dobar doktor. Teško mi je kad sam saznala sve to, ali sve ćemo uraditi da saznamo ko stoji iza toga - zaključila je Vivien.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike