Manijak klasični: Divčeva supruga oštro o Saveljiću, ćerka priznala da su joj se njegova deca izvinila

17.02.2022

11:50

0

Petra je obelodanila i poruke koje joj je Niša slao

Manijak klasični: Divčeva supruga oštro o Saveljiću, ćerka priznala da su joj se njegova deca izvinila
Niša Saveljić Petra Vlade Divac - Copyright MN Press Instagram/divaccp

Proslavljeni košrkaš Vlade Divac našao se u žiži javnosti kada je ušao u okršaj sa fudbalerom Nišom Saveljićem jer je slao njegovoj ćerki Petri Divac neprimerene poruke.

Košarkaševa ćerka je u obelodanila sve poruke koje joj je Saveljić slao, a kako kaže, to je učinila kako bi dala i drugima primer da ne trpe ovako nešto.

MN Press
Vlade Divac, Niša Saveljić

Divčeva supruga Ana Divac nije želela da ćuti o ovom slučaju, te je na socijalnoj platformi Tviter objavila veoma neobičan status koji su mnogi povezali upravo sa novonastalom situacijom. 

Prinscreen Twiter/Ana Divac
Status Divčeve supruge na Twiteru

 

- Ne želim ja da pišem o tome. Ali jedno od gorih iskustava u životu, a nije baš da me život štedeo groznih iskustava. Manijak klasični i po potvrdi stručnih lica - napisala je supruga Vlada Divca na Tviteru.

Osim toga, Petra je u obraćanju javnosti otkrila da je dobila izvinjenje od Saveljićeve dece, zbog očevog neprimerenog ponašanja. 

- Meni je žao zbog njegove dece, jer sve najlepše imam da kažem o njima, gde je njegov sin meni poslao poruku i izvinio i ogradio od ponašanja svog oca u ime sebe, svoje sestre, i njihove majke - kazala je Petra za Kurir, ističući da ne želi da bilo koja žena trpi seksualno nasilje.  

Instagram Printscreen/divaccp, MN Press
Petra Divac, Niša Saveljić

 

Podsetimo, pošto se Petra požalila ocu da joj se Savelić nabacivao, on je pretukao bivšeg fudbalera i nekadašnjeg prijatelja Nišu Saveljića krajem decembra prošle godine na Vračaru, u restoranu koji je u vlasništvu Dejana Bodiroge. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike