Karleuša odustala od krivičnog gonjenja supruga Duška: Drama koja se odvila još na Božić dobila epilog (FOTO/VIDEO)

08.04.2022

11:05

0

Pevačica se danas pojavila u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, gde je saslušana povodom čitavog incidenta

Karleuša odustala od krivičnog gonjenja supruga Duška: Drama koja se odvila još na Božić dobila epilog (FOTO/VIDEO)
jk_sus_08042022_0039 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jelena Karleuša se danas 8. aprila pojavila u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, na saslušanju povodom drame koja se, prema ranijim napisima odvila u njenoj porodičnoj kući na Božića - kada ju je suprug Duško Tošić, navodno, napao posle svađe.

Uzevši u obzir mišljenje pribavljeno od Gradskog centra za socijalni rad, kao i izjavu pevačice, tužilaštvo je donelo odluku da se protiv proslavljenog fudbalera ne pokreće krivični postupak, saznaje 24sedam.

Saopštenje vam prenosimo u celosti:

- Dana 7. januara 2022. godine, dežurni zamenik javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu kontaktiran je od strane policijskih službenika PS Savski venac povodom događaja koji se istog dana odigrao između supružnika J.K. i D.T.

- U konsultaciji sa dežurnim zamenikom javnog tužioca, prema D.T. su od strane policijskih službenika PS Savski venac izrečene hitne mere privremenog udaljenja učinioca iz stana i privremene zabrane učiniocu da kontaktira žrtvu nasilja i prilazi joj.

- Postupajući u predmetu, tužilaštvo je naložilo nadležnom odeljenju Gradskog centra za socijalni rad da izvrši potrebne provere i o tome dostavi tužilaštvu izveštaj, što je učinjeno dana 3. marta 2022. godine, nakon čega je dana 8. aprila 2022. godine u prostorijama tužilaštva sa oštećenom J.K. obavljen razgovor. Ista je tom prilikom izjavila da ne želi da se njen suprug D.T. krivično goni zbog predmetnog događaja.

- Uzevši u obzir mišljenje pribavljeno od Gradskog centra za socijalni rad, kao i izjavu J.K. tužilaštvo je donelo odluku da se protiv D.T. ne pokreće krivični postupak - piše u saopštenju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike