Šok objava Edite Aradinović, napala Jelenu Karleušu: Spavala si sa mojim dečkom jer mi se nije dopao tvoj album!

27.04.2024

19:39

0

Pevačica osula paljbu i otkrila neočekivane detalje

Šok objava Edite Aradinović, napala Jelenu Karleušu: Spavala si sa mojim dečkom jer mi se nije dopao tvoj album!
Jelena Karleuša, Edita Aradinović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Edita Aradinović i Jelena Karleuša su pre izvesnog vremena bile u lošim odnosima. 

Razlog tome je bilo što se Edita pojavila na Jeleninom koncertu u "Beogradu na vodi" kada je promovisala svoja dva albuma, a potom izjavila da te pesme nisu njena "šoljica čaja". 

Edita je potom izjavila da joj je krivo što je to rekla i da je "jezičara", a sada je optužila Jelenu da je, navodno, spavala sa njenim dečkom.

- Ne bre, Jeco, pomešala si, džukačko ponašanje je to što si mi spavala sa dečkom jer tvoj album nije moja šoljica čaja... A o njemu tek da ne govorim. To je džukačko ponašanje, mama Jeco, ali i dalje te gotivim jer nisi ti kriva što si takva. I idete jedno uz drugo, majke mi. Ali realno, malo sam i ja kriva - počela je Edita, pa nastavila:

- Karli je trenutno najjača faca na Balkanu. Sem što je poše*ila mog bivšeg (Bogu hvala), sada ima i druženje sa fanovima, ima svašta nešto Karli. Šteta što sam u Beču i ne mogu da dođem da se družim sa svojim idolom iz detinjstva...

Edita se nije tu zaustavljala, pa je iznela i tvrdnje da su Jelena i ona snimile ili pak trebalo da snime duet.

- Moj bivši je voleo zelenu boju. Nek' mu je laka zemlja. E, Karli, je l' važi ona ponuda za duet što smo snimile krajem godine kad si me zvala i porducira u studiju? Sećaš se - pisala je, pa zaključila:

ATAImages/Antonio Ahel
Edita Aradinović i Jelena Karleuša

- Ako važi i dalje ponuda za duet, rado bih je snimila, mislim da bi izazvale ludilo na estradi. Zamisli tu ekspanziju. Nego je problem što si viša od mene, moraćemo nekako da snimi spot da se ne vidi 30 cm razlike u visini. Mada, šta, kad si bila sa mojim dečkom koji je moje visine, neće ti biti problem ni ovo...

Kako će Jelena reagovati na Editine objave, ostaje da vidimo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike