Džon Bon Džovi priznao da je varao suprugu: Nisam svetac, spavao sam sa više od 100 žena

02.05.2024

23:20

0

Ništa nije vredno porodične sreće

Džon Bon Džovi priznao da je varao suprugu: Nisam svetac, spavao sam sa više od 100 žena
Džon Bon Džovi - Copyright Profimedia

Legendarni muzičar Džon Bon Džovi nedavno je govorio o tajnama rokerskog života. On je odlučio da bude iskren, te je priznao da svojoj suprugi, Doroti Harli, nije bio veran.

Iako su u braku duže od 35 godina, rokenrol zvezda ističe da njegovoj boljoj polovini nije uvek bilo lako, kao i da je tokom života spavao sa više od 100 žena.

- Izvukao sam se sa ubistvom kako se kaže u žargonu. Reći ću to ponovo pred kamerom. Ja sam rokenrol zvezda. Nisam svetac. Ne kažem da u mom životu nije bilo 100 devojaka. Ja sam Džon Bon Džovi, bilo je dobro - rekao je on, pa dodao:

Profimedia
Doroti Harli i Džon Bon Džovi

- Ako ste mislili da ću ikada da ugrozim bilo šta zbog verovanja da je narcis u meni realan? Kako bi to bilo glupo. Jednostavno nije vredno toga - rekao je za ABC.

Inače, Doroti je njegova ljubav iz srednjoškolskog perioda, a iz zahvalnosti zbog njena lojalnosti, posvetio joj je čuvenu pesmu "You give love a bad name".

- Nema sumnje da se ovaj svet vrti zbog nje. Ona se ne boji da me prozove zbog nečega, ali takođe je tu kad mi treba, a ja sam tu za nju kad padne. Bez obzira na moju karijeru, uspone ili padove, išli smo zajedno - tvrdi on i dodaje:

- Ovo su sve predivni klišei rokerskog zvezdanog života, stvar je da ne lažeš da si uvek bio svetac, ali i da ne budeš budala da zabrljaš svoj porodični život - naveo je za Independent

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike