Džinovićev kolega osudio pevača i poručio samo jedno: "Ipak mu je ona rodila decu"

02.05.2024

19:38

0

Melinu nije imao prilike da upozna

Džinovićev kolega osudio pevača i poručio samo jedno: "Ipak mu je ona rodila decu"
Melina i Haris Džinović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Melina i Haris Džinović pre mesec dana su se i zvanično razveli, a njihov razvod važi za najskandalozniji na estradi. Iako se modna kreatorka nije izjašnjavala povodom ove teme, Haris je izneo brojne neprijatne detalje iz njihovog braka zbog čega su ga neki osudili.

Među njima je i njegov mlađi kolega Rajo Simonović, koji je bio iznenađen ovakvim ponašanjem pevača.

- Onoliko koliko ga ja poznajem privatno i koliko sam imao prilike da ga upoznam, mogu samo da kažem najbolje reči o njemu - rekao je Simonović, pa dodao da ovo nije očekivao:

ATAImages/ A.A.
Melina i Haris Džinović

- Ne, iskreno. On je uvek nekako bio čak i ćutljiv, povučen. Uvek je znao da se našali i to baš dobru šalu da odvali, da svi popadamo od smeha. Sviđa mi se taj način humora, inače svi Bosanci imaju dobar smisao za humor.

Iako mu je drag kolega, on ne opravdava iznošenje "prljavog veša", te smatra da je trebao više da ispoštuje Melinu.

Printscreen/YouTube, Zvezde Granda
Rajo Simonović

- Nju nisam imao prilike da upoznam, a što se njega tiče, nisam ni ja očekivao da će uopšte da priča i iznosi neke privatne stvari. Svi mi žrtvujemo sebe za nekog drugog, za lepšu polovinu, za člana porodice, nekoga sa kim živimo. To su normalne stvari, normalno je da ćemo da učinimo i da damo, da kupimo i potrošimo. Ali, opet mislim da sve to treba zadržati za sebe. Sad sam se setio šta je rekao i moj drugi kolega Šako Polumenta, ipak mu je ona rodila decu, tako da mislim da svaka priča je suvišna i treba da se zadrži za sebe. Što kažu, „O bivšima sve najbolje“ - istakao je Rajo za Grand i objasnio kako bi se on poneo da se razvede:

- Znam da su to neki kritični, emotivni momenti i teški za čoveka. Znam da nije lako i pogodi u trenutku, ali opet treba gledati na sav taj prethodni period, tih 10, 20, 30 godina treba imati u svakom momentu na umu i da zarad toga ostane dosledan sebi - rekao je Simonović.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike