"Više baka Goca trči za njima...": Jelena Vučković progovorila o deci Mirka Šijana

02.05.2024

20:28

0

Pevačica je najviše vezana za starijeg Zorana

"Više baka Goca trči za njima...": Jelena Vučković progovorila o deci Mirka Šijana
Goca Božinovska, Jelena Vučković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Jelena Vučković nikada se nije mnogo eksponirala, iako njen život medijima bio prilično zanimljiv. Vanbračna ćerka Goce Božinovske je posle raznih spekulacija uspela da izgladi odnose sa svojom majkom, te danas uživaju u zajedničkom vremenu.

Osim toga, tu su i mališani, Zoran i Vukan, sinovi njenog polubrata Mirka, zbog kojih je porodica sve češće na okupu.

Jelena Vučković ATAImages/Antonio AhelJ

- Jaoj, sad su mi bili u gostima sa majkom. Bilo je malo više od tri dana žurke. Proveli smo jedno lepo kvalitetno vreme, dečaci su zaista predivni. Al’ dobro, mali su pa su i nemirni i treba to sve. Ali ja kao tetka snađem se - rekla je Jelena, pa dodala da je oko dece, osim roditelja, najangažovanija baka Goca:

- Pa više baka trči (smeh). A trčim i ja. Zoki je jako vezan za mene. I Vukan ali on je još mali, bepče. Ali Zoki, sav je nekako na mene. Ta energija… Volim tu njegovu energiju, predivan dečak.

Antonio Ahel/ATAImages
Goca Božinovska

Pevačica inače uveliko radi na novim pesmama, a sprema i jednu baladu za koju kaže da je idealna uz more i vino. Ipak, i pored toga, ona ne konzumira alkohol i trudi se da vodi zdrav život.

Ne pijem alkohol, ne prija mi. Nemam ništa protiv što neko pije. Na nekom sam detoksu, dosta treniram. Živim jedan sasvim normalan život. Volim zdrav život, volim dobre ljude.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike