Katarina Grujić sa ćerkom otputovala kod Gobelje: Fudbaler se ne odvaja od naslednice (FOTO)

02.05.2024

22:30

0

Već duže vreme su razdvojeni

Katarina Grujić sa ćerkom otputovala kod Gobelje: Fudbaler se ne odvaja od naslednice (FOTO)
Katarina Grujić i Marko Gobeljić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Katarina Grujić poslednjih godinu dana provodi znantno manje vremena sa suprugom Markom Gobeljićem jer on zbog poslovnih obaveza živi u Atini.

Međutim, praznični odmor odlučila je da iskoristi i sa ćerkicom Katjom otputuje u Grčku, gde će porodično uživati za Vaskrs. Pevačica je već podelila da kako uživaju u čarima Atine, obilasku Akropolja, a Gobelja je sve vreme držao u rukama ćerkicu, te nema sumnje da je se mnogo uželeo.

Podsetimo, pevačica je već govorila o razdvojenosti i ljubomori u braku, te istakla da u Gobelju ima puno poverenje.

- Kod nas zaista nema ljubomore. Možda sam nekada proveravala telefon, ranije u vezama, ali sada u braku, ne. Znate kako, sigurno se ne bih udala za nekog za koga mislim da nije veran i zbog koga bijem glavu i ne spavam noćima - rekla je Katarina, a potom dodala:

- Bitno je osetiti mir, a ja sam osetila da je Marko dobar čovek i da je pravi za mene. Stvarno ne brinem kada je on u pitanju. Kada neko želi da te prevari, prevarićete i kada ode do prodavnice i da baci đubre, to su sve gluposti. Znam kakva je Marko osoba. Ni on nije ljubomoran, mislim u granicama normale postoji neka doza ljubomore, ali ne da se proveravaju telefon i - poručila je Katarina za Grand.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike