Kija Kockar navijala za Švajcarca, a Sloba Radanović zgrožen: Pomamili se antihristi (FOTO)

13.05.2024

09:22

0

Jedna stvar ga posebno isprovocirala

Kija Kockar navijala za Švajcarca, a Sloba Radanović zgrožen: Pomamili se antihristi (FOTO)
Sloba Radanović i Kija Kockar - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pre nekoliko dana Švajcarac Nemo pobedio je na "Pesmi za Evroviziju", a njegova pobeda je izazvala podeljene komentare. Naime, Nemo se deklariše kao nebinarana osoba, a nastupao je u suknji i sa noktima, zbog čega su negodovali svi patrijahalnije orijentisani i doveli legitimnost njegove pobede u pitanje.

Jedan od njih je i naš pevač Sloba Radanović, kome se ovakavo izdanje nije dopalo, te je na Instagramu iskazao nezadovoljstvo.

- Iz godine u godinu imamo priliku da vidimo kako ovo postaje sve veće smeće od takmičenja. Gospode pomiluj! - poručio je pevač, pa uz sliku pobednika dodao: "Nismo, niti ćemo ikada biti ovo! Ako je ovo svet, neka smo mi konzervativci".

Slobi je jedna stvar kod Nema posebno zasmetala.

- Nakaza sa vencem koji simbolizuje Hristov venac od trnja. Ni ne znaju koliko ne znaju. Pomamili se antihristi.

Podsetimo, njegova bivša supruga Kija Kockar nedavno se oglasila za medije, te istakla da se njoj švajcarska pesma dopala.

- Bila sam za Švajcarsku, svidela mi se pesma i vajb. Bila sam i za „Ramondu", žao mi je što smo na 17. mestu... Meni se Teya Dora odmah dopala. Nema ko ne može da se pronađe u toj pesmi, prelepa je i poruka. Da je otišla prošle godine, bila bi mnogo više u centru pažnje, ove su tu bile neke druge stvari - smatra Kockareva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike