Proslavio se u muzičkom rijalitiju, a sad je naš pevač priznao da je pokušao samoubistvo: Tada sam shvatio da sa druge strane nema ničega

16.05.2024

21:41

0

Šokirao priznanjem

Proslavio se u muzičkom rijalitiju, a sad je naš pevač priznao da je pokušao samoubistvo: Tada sam shvatio da sa druge strane nema ničega
Vukašin Brajić - Copyright Printscreen Youtube/ Eurovision Song Contest

Vukašina Brajića se mnogi sećaju po učešću u muzičkom rijaliti programu "Operacija Trijumf", a pevač je sada otkrio veoma intimne detalje o sebi. Tačnije, priznao je da je pokušao samoubistvo.

Kako je ispričao, on je bio u depresiji, a ovaj pokušaj se desio prošle godine.

- Ja sam bio u visokofunkcionalnoj depresiji, koja nije mogla da se primeti. Bežao sam u posao, toliko sam radio da ne bih osećao tu teskobu. Kada si u depresiji nemaš nikakav osećaj ni za šta, nije ti žao što će majka da ti plače ako te nema, nije ti žao, jednostavno želiš da se desi nešto - počeo je Vukašin, pa nastavio:

Printscreen Youtube/ Eurovision Song Contest
Vukašin Brajić

- Sad imamo gomilu nekih popularnih bolesti na Instagramu, to nisu stvari za šalu, ali hoću da kažem ljudima da se to dešava, da je to stvarno, a ja sam završio na ispiranju u pokušaju da sam sebi oduzmem život, za prošlu Srpsku Novu godinu na VMA. 

Kako je rekao, tada je shvatio da to nije trebalo da uradi i da nikad više neće pokušati.

- To je momenat u kome sam ja shvatio da tamo sa druge strane nema ničega, a ako ovde nema ničega, bar nešto može da se desi. To je momenat kada sam ja shvatio da ja to više nikada neću da pokušam - ispričao je Vukašin u podkastu "Pričaonica Sanje Ćulibrk".

Printscreen Youtube/ Eurovision Song Contest
Vukašin Brajić

Podsetimo, Vukašin je u pomenutom takmičenju osvojio drugo mesto, pa je nastupao po raznim klubovima, sa momcima iz šoua se oprobao na "Beoviziji", a 2010. godine je predstavljao Bosnu i Hercegovinu na Evroviziji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike