Šta ovaj potez znači za Zvezdu i Partizan? Njihov konkurent za Evroligu ostao bez sponzora!

14.05.2024

11:37

0

Autor: D. N.

Kako kažu, okreću se novim strategijama

Šta ovaj potez znači za Zvezdu i Partizan? Njihov konkurent za Evroligu ostao bez sponzora!
Copyright MN Press

Važne košarkaške vesti stižu iz Italije. Klub iz Bolonje, Virtus je ostao bez glavnog sponzora, kompanije "Segafredo Zaneti", što je potvrđeno i u saopštenju.

Kako je objašnjeno, kompanija koja je u poslu sa kafom traži neke druge strategije u poslovanju. I zbog toga ne želi da obnovi ugovor koji ističe ovog leta.

- Ova odluka je donesena nakon nedavne revizije poslovne strategije i marketinga koja je pokrenuta nakon promene vlasničke strukture Grupe, sa ciljem ubrzanja rasta brenda Segafredo na različitim međunarodnim tržištima - navedeno je između ostalog u saopštenju.

Ova vest bi mogla i da utiče na status ekipe u Evroligi pošto glavnog sponzora sada nema.

Podsetimo, nedavno je generalni direktor Evrolige Paulijus Motiejunas rekao da nije siguran koje će sve ekipe i naredne sezone da igraju u elitnom takmičenju. Tada je objasnio da Valensija, Virtus, Alba, Partizan i Crvena zvezda imaju po 20 odsto šanse da igra u Evroligi sledeće sezone.

Ostaje da se vidi da li će tim iz Bolonje u međuvremenu naći novog sponzora.

Virtus je ovu sezonu u Evroligi završio u plej-inu, pošto ih je pobedila Baskonija i tako se plasirala u plej-of. Kada je reč o prvenstvu Italije, u četvrtfinalu plej-ofa vode sa 2:0 protiv Tortone.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike