Na redu je drugi derbi u finalu AdmiralBet ABA lige! Zvezda je opet domaćin Partizanu, ko prenosi, kada počinje - sve što treba da znate

15.05.2024

06:51

0

Autor: P.K.

Prvi meč je bio neviđeni triler, svi jedva čekaju novi duel

Na redu je drugi derbi u finalu AdmiralBet ABA lige! Zvezda je opet domaćin Partizanu, ko prenosi, kada počinje - sve što treba da znate
Detalj iz prvog meča - Copyright MN Press

Crvena zvezda je u prvoj utakmici finala AdmiralBet ABA lige uspela da odbrani domaći teren pobedom nad Partizanom u dramatičnoj završnici.

Dejan Davidovac je bio ključni igrač za crveno-bele, sa četiri uspešna slobodna bacanja i nekoliko važnih ofanzivnih skokova koji su doneli Zvezdi trijumf.

Iako je Zvezda slavila, povreda Nikole Topića bacila je senku na ovu utakmicu. Jedan od najtalentovanijih mladih košarkaša nezgodno je doskočio prilikom prodora i parket napustio uz pomoć lekarskog tima i neće igrati do kraja serije.

Partizan je bolje započeo prvu utakmicu, stekao prednost sredinom druge deonice, ali nije uspeo da je zadrži. Crno-beli su se u finišu treće četvrtine vratili iz minusa od devet poena, zahvaljujući sjajnoj igri Džejmsa Nanelija, i ušli u poslednjih deset minuta u egalu.

Večerašnja utakmica obećava još jednu napetu i uzbudljivu borbu. Hoće li Zvezda napraviti korak bliže ka tituli ili će Partizan izjednačiti seriju?

Ako se pitate ko prenosi derbi, kada počinje derbi i gde se igra - mesto je isto, dvorana "Aleksandar Nikolić". Meč počinje u 19.30, a prenosi ga Arena sport Premium 1.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike