Obradović ipak razočarao suprugu svog igrača! Željko se nije "smilovao", pogledajte i snimak koji je "uzburkao" društvene mreže (VIDEO)

16.05.2024

10:34

0

Autor: 24sedam

Nijedan minut nije upisao iskusni košarkaš Partizana

Obradović ipak razočarao suprugu svog igrača! Željko se nije "smilovao", pogledajte i snimak koji je "uzburkao" društvene mreže (VIDEO)
Copyright Printscreen/X/negujmosrbski

Košarkaši Crvene zvezde su protiv Partizana poveli u finalnoj seriji plej-ofa AdmiralBet ABA lige, sa 2:0. 

U prvoj utakmici u dvorani "Aleksandar Nikolić", Danilo Anđušić nije zaigrao, pa je na društvenim mrežama reagovala njegova supruga, Ivana Maksimović.

Naša proslavljena reprezentativka u streljaštvu imala je poruku za trenera crno-belih Željka Obradovića, i to uoči jučerašnjeg meča.

- Ja ću navijati za ovog momka, kao i uvek - rekla je Ivana pred utakmicu na Instagram profilu i pokazala fotogafiju supruga, a onda se toga obratila posredno obratila Obradoviću.

- Nadam se da će se Željko Obradović smilovati i da me neće razočarati i ovaj put - kazala je Ivana koja je sada u novinarskim "vodama".

Međutim, njen suprug nije dobio minutažu ni sinoć. Nova, treća utakmica serije je na programu u nedelju i tada će domaćin biti Partizan. To je crno-belima ujedno i poslednja šansa da ostanu u borbi za odbranu trofeja, dok crveno-beli imaju meč loptu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike