Da li vas čeka raj, pakao ili nešto treće: Sveti Petar ima kartu u jednom pravcu za svaki horoskopski znak

21.12.2023

19:20

0

Autor: V. I.

Koliko ste dobri ili loši na ovom svetu određuje šta vas čeka na onom

Da li vas čeka raj, pakao ili nešto treće: Sveti Petar ima kartu u jednom pravcu za svaki horoskopski znak
Copyright Profimedia

Zamislite da nakon poslednjeg daha, horoskopski znak u kojem ste rođeni postane ključni vodič ka destinaciji koja vas čeka nakon ovog života. Hoće li vaša vrlina otvoriti vrata nebeskog raja ili će grešna priroda voditi putem ka podzemnom svetu? U ovoj humorističkoj interpretaciji osobina horoskopskih znakova, istražićemo kako svaki znak nosi sa sobom svoje osobine koje ih usmeravaju ka rajskim visinama ili paklenim dubinama. Pripremite se za pogled u nebeski Zodijak i otkrijte da li će vaša astrološka sudbina biti blistava ili prožeta večnom patnjom onostranog sveta.

Profimedia
 

Vaga: Vrhunska usluga i seksi batler

Nema sumnje u to - bili ste veoma dobri. Ako vaše nagrade ne dođu u ovom životu (a ponekad se čini da nikada neće, zar ne?) sigurno će doći u sledećem. Ne samo da idete u raj već dobijate svoj prilagođene odaje. Odličan pogled. Fantastična hrana. Megaudoban krevet. Džakuzi za šest osoba. I personalizovana usluga batlera - a trebalo bi da vidite batlera! Mnjau!

Bik: Harfe, krila i pufnasti oblaci 

Tako ste dobri da čak i Bog s vremena na vreme naterate da se trgne. Bog čak ima problema da se seti da li ste ikada zgrešili prilično je siguran da jeste, ali ne može da definiše vreme ili mesto. Možda je to bilo onda kada ste maznuli slatkiš iz torbe od drugarice iz klupe u školi, ali osim toga, bili ste čisti kao suza. Harfe, krila i pufnasti oblaci čekaju vas nakon smrti.

Profimedia
 

Ribe: Puno zgodnih momaka

Ne morate čak ni da pakujete torbu, jer već imaju spremnu belu haljinu za vas. Svi anđeli na nebu pričaju kako jedva čekaju da vas upoznaju. Hodali ste pravo bez skretanja, a vaša nagrada će biti putovanje pravo kroz vrata optočena biserima. Samo da vas upozorimo: Sv. Peter će verovatno pokušati da vas zaustavi na kapiji, i ponovo preispitam ali ga ignorišite. Ima mnogo zgodnijih momaka na nebu od njega. A zašto bi se inače nazivalo rajem?

Strelac: Oprezno u jednosmernoj ulici

Idete u pravom smeru, ali pazite da ne napravite neko nedozvoljeno polukružno skretanje. Ta bela haljina koju nosite je užasno lepa, ali neće izgledati tako lepo ako slučajno prospete kečap po njoj. Pripazite na cenu koju treba da platite, a ako pokušaju da vas dovedu u iskušenje, udarite ih i pobegnite.

Profimedia
 

Vodolija: Mamurni i na onom svetu

Vi ste od onih koji su dobri  tokom nedelje, ali veoma nestašni vikendom. To znači da naginjete ka nebeskim visinama, ali ne daj bože da imate nekoliko vikenda zaredom pre nego što prođete kroz dolinu suza u zagrobni život. Ako morate da stojite pred velikim belim prestolom i budete osuđeni dok još uvek patite od gadnog mamurluka, to vam neće dobro proći pa se priprazite.

Blizanci: Pola anđeo, pola đavo

Kao i sa svime što je vezano za Blizance, za vas može i ovako i onako. Snaći ćete se u raju, podjednako kao u paklu. Ponekad se čini da ćete biti jedan od glasova anđepskog hora a ubrzo potom očekujemo salvu psovki dok vam se plamen pakla širi po telu. Na jednom ramenu imate anđela, a na drugom đavola. Ako znate šta je za vaše dobro, počnite da slušate pažljivije onog koji vam želi dobro.

 
Pexels
 

Lav: Smirite strasti

Kojim putem će Lav? Pa, ako nastavi da vadi oči drugim osobama jer j kraljica drame koja se uvek svađa oko surpotnog pola i društvenog statusa, ode sve dođavola. Ali ako se Lav  uspravi i počne da liže sve rane koje je naneo sebi i drugima, velika je šansa da će provesti večnost glasno predeći na nebu.

Rak: I nad popom ima pop

Znate da ste bili loši. Znamo da da ste bili loši. Vaša majka zna da ste bili loši. Svi znaju da ste bili loši, a to uključuje i Boga. Ako želite da ostanete loši samo uinat svima, pa, i Bog može biti loš prema vama. I nad popom ima pop, upamtite to!

 
Profimedia
 

Devica: Krila slepog miša ili anđela

Uprkos svom imenu, vi niste devica kada je u pitanju greh. Izhubili ste taj pojas nevinosti davno, davno,. Povredili ste one koji su pokušali da vam pomognu i prezgazili ste dosta leševa da biste stigli tamo gde jeste. Ali ako se ne uspravite i ne poletite ispravno, videćete da letite sa krilima slepog miša, a ne sa krilima anđela.

Ovan: Previše se bavite sobom

Da, sigurno znate kako da se zabavite - uz piće, jelo,Tinder - -ali niste učinili mnogo toga da pomognete drugima ili da pokušate da učinite svet boljim mestom. Ponekad to što se ponašate kao đubre ima i svoje nedostatke, kao što je, verujemo znate, arlaukanje dok se davite u ognjenom jezeru. Popravite svoje puteve ili ćete se voziti u jednom pravcu do Hada.

Jarac: Ne samo loši, već i gori

Reći da ste bili loši čini da reč "loš“ zvuči gore nego što jeste. Dakle, niste bili loši - bili ste još gori. Lagali ste, varali, krali, prevarili i uboli nož u leđa do tačke u kojoj nema sumnje da idete u podzemni svet, samo treba da vidimo na koji ćete od sedam nivoa Danteovog pakla na kraju dospeti. Dakle, ako želite da izbegnete večne muke paklene vatre, treba odmah da počnete da činite dobro. U stvari, možete započeti tako što ćete dati 100 evra u dobrotvore svrhe za spas vaše duše. To bi bio dobar početak.

Pexels
 

Škoprija: Sigurna karta za pakao

Da li volite visoke temperature? Za vaše dobro, nadam se da vam ne smetaju. Pošto je Čarls Menson sada mrtav, trenutno ste baš vi u trci za najzlu osobu na svetu. Ako ne promenite svoje puteve, i to veoma brzo, draga Škorpijo, bićete tamo dole, gde gamižu pauci, vladaju bubašvabe  a zmije izvode svoj omamljujući ples. U suprotnom, nemojte se truditi da ponesete jaknu - neće vam trebati tamo gde idete.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike