Predao se ubica biznismena iz Čačka! Dejan Popović pošto je likvidirao Maria Simovića bio u bekstvu

29.04.2024

22:13

0

Popović se sumnjiči da je u četvrtak ujutru hicima iz pištolja ubio Čačanina Maria Simovića (44), pronađen mrtav u kasnim popodnevnim satima

Predao se ubica biznismena iz Čačka! Dejan Popović pošto je likvidirao Maria Simovića bio u bekstvu
Mesto ubistva u Čačku i Mario Simović - Copyright RINA Printscreen Facebook

Dejan Popović, koji se tereti za ubistvo osimnjicen za ubistvo Čačanina Maria Simovića (44), predao se policiji u Čačku. javlja Informer.

Popović se sumnjiči da je u četvrtak ujutru hicima iz pištolja ubio Čačanina Maria Simovića (44), pronađen mrtav u kasnim popodnevnim satima.

On se, podsetimo, odmah nakon počinjenog zločina dao u bekstvo, i policija je za njim i dalje intenzivno traga.

- Prema izjavi očevidaca osumnjičeni je došao na plac te firme, ušao u lokal u tu zatekao dvojicu muškaraca u objektu. Najpre se obratio drugom muškarci pokazujući mu pogledom da napusti prostoriju, što je ovaj i učinio. Ubrzo se iz lokala čula žučna rasprava dvojice muškaraca, a potom i tri pucnja - kaže izvor iz istrage. On dodaje da su prisutni na placu videli osumnjičenog kako izlazi iz lokala.

Printskrin/facebook
 

Ubijeni Simović od ranije je bio poznat policiji, a pre više od 10 godina privremeno mu je oduzeta kompletna imovina. Simović je bio osuđen za dva slučaja iznude, četiri zelenaštva uz davanje pozajmica s mesečnom kamatom od 10 odsto, dve prevare i nedozvoljenu trgovinu, a on i njegovi roditelji su optuženi za pranje novca.

Prema Krivičnom zakoniku RS predviđena kazna zatvora za krivično delo ubistvo kreće se u rasponu od pet do 15 godina, a kazna za neovlašćeno nošenje i korišćenje oružja je od dve do 12 godina

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike