Muškarac u Zemunu pokušao da opljačka apoteku: Radnici pretio nožem!

03.05.2024

18:18

0

Brzom akcijom ovlašćenih službenih lica Policijske stanice Zemun lice je identifikovano, nakon čega mu je određeno zadržavanje u trajanju od 48 sati

Muškarac u Zemunu pokušao da opljačka apoteku: Radnici pretio nožem!
Copyright Profimedia

U prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, u prisustvu branioca, danas je saslušan je K.N.(40), zbog postojanja osnova sumnje da je pokušao da izvrši krivično delo ''razbojništvo'' tako što je uz pretnju nožem pokušao da opljačka apoteku u Zemunu, saopštilo je to tužilaštvo.

Kako se navodi u saopštenju, K.N. je u četvrtak ušao u jednu apoteku u Zemunu, gde je držeći nož u ruci, od radnice u apoteci zahtevao da mu preda pare, koja je to odbila i rekla mu da je objekat pod video nadzorom, nakon čega je osumnjičeni napustio prodajni prostor apoteke.

Brzom akcijom ovlašćenih službenih lica Policijske stanice Zemun lice je identifikovano, nakon čega mu je određeno zadržavanje u trajanju od 48 sati, a nakon saslušanja, na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, Treći osnovni sud u Beogradu mu je odredio pritvor u trajanju od 30 dana.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike