Krvavi obračun na Veliki petak! Maloletnici sedam puta zarili nož u mladića u Novom Pazaru

04.05.2024

18:24

0

Pripadnici interventne jedinice Novi Pazar priveli su maloletnika K.I. iz ovog grada, koji se sumnjiči da je učestvovao u tuč

Krvavi obračun na Veliki petak! Maloletnici sedam puta zarili nož u mladića u Novom Pazaru
Ilustracija - Copyright 24sedam/Profimedia

Pripadnici interventne jedinice Novi Pazar priveli su maloletnika K.I. iz ovog grada, koji se sumnjiči da je učestvovao u tuči u kojoj je više ubodnih rana zadobio njegov sugrađanin D.A. (23).

- Do tuče je došlo nakon kraće svađe grupe maloletnika sa D.A. (23) koji je prema rečima očevidaca udario jednog maloletnika.  Nakon toga, D.A. je zadobio 7 ubodnih rana oštrim predmetom u predelu butina i hospitalizovan je na hiruškom odeljenju novopazarske Opšte bolnice. Nakon hiruške intervencije, njegovo stanje je stabilno - potvrdjeno je za agenciju RINA.

Brzom akcijom policije osumnjičeni maloletnik A.A. je odmah lišen slobode, dok se potraga za K.I. nastavila dok i on nije pronađen. Osumnjičeni K.I. i A.A. su saslušani u prostorijama Policijske uprave Novi Pazar i protiv njih će biti preduzete odgovarajuće mere i radnje u skladu sa zakonom. Oštećeni D.A. je takođe saslušan na okolnosti učešća u sinošnjoj tuči.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike