Čuveni Dejvid Gilmor za dan rasprodao šest koncerata u Rojal Albert Holu: U Evropi će nastupiti samo u jednom gradu (FOTO)

13.05.2024

10:45

0

Autor: Dejan Ćirić

Njegov povratak na scenu izazvao je nezapamćenu euforiju kod obožavalaca

Čuveni Dejvid Gilmor za dan rasprodao šest koncerata u Rojal Albert Holu: U Evropi će nastupiti samo u jednom gradu (FOTO)
Copyright Profimedia

Slavni Dejvid Gilmor je u rekordnom roku rasprodao šest koncerata u čuvenom Rojal Albert Holu u Londonu i najavio šest koncerata u Rimu.

Profimedia
 

Mnogi ostali bez ulaznica

Povratak na scenu legendarnog gitariste i frontmena Pink Flojda izazvao je toliku euforiju obožavalaca da je u petak, 10. maja, u trenutku kad su puštene u prodaju, odmah i rasprodate ulaznice za svih šest najavljenih koncerata u čuvenoj londonskoj dvorani.

Mnogi fanovi su izvisili jer su prednost imali stanovnici Velike Britanije koji su unapred naručili novi Gilmorov studijski album “Luck and Strange”.

Muzičar je odmah po rasprodatim koncertima objavio i šest datuma za Circo Massimo u Rimu, gde će nastupiti pre Londona, od 27. septembra do 3. oktobra.

Profimedia
 

Ulaznice se puštaju u prodaju u petak, 17. maja. Gilmor je napomenuo na svojoj veb stranici da će ovo biti jedini evropski koncerti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike