Kako mu odoleti: Šarmantni Rajan Gosling ima savet za kuvanje koji krši pravila, a koji ćemo zauvek slediti (VIDEO)

17.05.2024

14:14

0

Autor: V. I.

U intervjuu otkrio otkuda mu potiču vrunski razvijene kulinarske veštine

Kako mu odoleti: Šarmantni Rajan Gosling ima savet za kuvanje koji krši pravila, a koji ćemo zauvek slediti (VIDEO)
Copyright Profimedia/Freepik

Možda se nećete obratiti glumcu kao što je Rajan Gosling za savete o kuvanju, ali čini se da njegovi talenti nisu namenjeni samo ekranima. Ispostavilo se da je Gosling takođe genije u kuhinji, a u nedavnom intervjuu za promociju svog novog filma "Kasksader" ("The Fall Guy"), on deli genijalan savet koji će vam pomoći da napravite najkremastiji domaći humus ikada.

U duplom intervjuu s Emili Blant povodom promocije svog novog filma, Gosling deli jednu od svojih posebnih veština. Nakon što Emili iskaže nekoliko šala o Goslingovim zvezdanim veštinama za pečenje mafina, glumac deli informaciju da zna posebnu tajnu pravljenja kremastog humusa. Trik? Dodajte kocku leda sastojcima za humus pre nego što ih pomešate da biste napravili glatkiji, kremastiji umak.

"Imam marokanski restoran i naučio sam da ako stavite led u svoj humus dok ga pripremate umesto vode, on postaje mnogo kremastiji“, objašnjava on.

 

@imdb *searches for a non-creepy way to say we want to try one of Ryan's muffins* #TheFallGuy #RyanGosling #EmilyBlunt ♬ original sound - IMDb

 

Marokanski restoran koji pominje zove se "Tagine Beverli Hills", čiji je suvlasnik sa šefom kuhinje Benamerom. Brojne poznate ličnosti su prikazane kako uživaju u noći u "Tagineu", uključujući Meril Strip, Kijanua Rivsa i Džona Malkoviča.

Kako kockica leda pravi humus kremastim

Dakle, kako tačno led čini kremastiji humus? Obično se ledena voda ili akvafaba (voda od skuvanih leblebija) polako sipa u blender kako bi se stvorila kremasta tekstura. Međutim, korišćenje kockica leda znači da možete preskočiti ovaj korak zbog načina na koji led pomaže da se emulguje leblebije i stvrdne ulje, stvarajući čvrst, gust, kremast finiš.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike