"Vi ste srce i duša našeg naroda": Vučić uz čestitku za Vaskrs pokazao poseban poklon koji je dobio od Srba sa KiM

04.05.2024

20:57

0

Oni su duša našeg naroda, oni su srce našeg naroda i beskrajno im hvala na divnom poklonu

"Vi ste srce i duša našeg naroda": Vučić uz čestitku za Vaskrs pokazao poseban poklon koji je dobio od Srba sa KiM
Copyright Printscreen buducnostsrbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je svim pravoslavnim vernicima najradosniji hrišćanski praznik Vaskrs i pokazao poseban poklon koji je dobio od Srba sa Kosova i Metohije.

- Hristos Vaskrse, srećan praznik, našem narodu, našim ljudima gde goda žive. Ja sam dobio posebno poklon za Vaskrs od naših ljudi iz Orahovca i Velike Hoče, od naših Srba, koji žive u toj metohijskoj enklavi. I oni su spremili i ova divna jaja ofarbali i pripremili i poslali ovde nama u predsedništvo - istakao je Vučić i dodao:

- Hoću da im se zahvalim i kažem da ih mnogo volimo i da je Srbija uvek uz njih, onoliko koliko oni vole Srbiju, a to je beskrajno. A ovo sam dobio kao poseban poklon, ovako ih je obojila i iscrtala Pavlina, naša čuvena, prelepa i najboljeg mogućeg glasa. Napravila je za Vukana, Danila i Milicu i na svakom pišu njihova imena. Beskrajno im hvala i još jedanput čestitam praznik svima a posebno našem narodu na Kosovu i Metohiji. Oni su duša našeg naroda, oni su srce našeg naroda i beskrajno im hvala na divnom poklonu. Hristos vaskrse!

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike