Aneli i Janjuš u žestokom okršaju! Moralo da reaguje i obezbeđenje: "Asmin je bio za sve u pravu" (FOTO)

13.05.2024

10:08

0

Autor: M. J.

Aneli je teško podnela kada joj je pomenuo porodicu

Aneli i Janjuš u žestokom okršaju! Moralo da reaguje i obezbeđenje: "Asmin je bio za sve u pravu" (FOTO)
Copyright Printscreen/ RTVPink

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš imaju jednu od najturbulentnijih veza u rijalitiju, a dodatnu pometnju uneo je njen bivši partner Asmin Durdžić sa kojim ima ćerku.

On je nedavno gostovao u emisiji "Pitanja novinara", kada je izneo niz optužbi na Anelin račun, uključujući i to da je bila nasilna, kao i da je koristila narkotike. Ovo je unelo tenzije u odnosu Aneli i Janjuša, te je zbog njihove poslednje svađe moralo da reaguje i obezbeđenje.

- Marš, smradu jedan i folirantu, sram treba da te bude. Kakav si ti ološ, treba porodica sve ovo da mi gleda, ti mene da izbacuješ iz paba - vikala je Aneli.

 

- Klošarko jedna najgora, razvaliću te ovde smećarko jedna, sad smo završili zauvek. Sve je u pravu Asmin, sada mi je sve jasno, treba da mi se skloniš sa očiju. Razvaliću vas ovde - rekao je Janjuš, pominjujući članove njene porodice.

Aneli smatra da je Janjuš ljubomoran na Asmina, kao i da je to uzrok njegovog ovakvog ponašanja.

- Hoćeš i mog brata da razvališ, ološu neviđeni? Boli te Asmin i ljubomoran si na njega, ti si bolestan čovek da ovako nasrćeš na mene. Joj, šta mi radi čovek, ja ću sebe da uništim, pakao mi je čovek napravio. Ja ne mogu ovo sada izdržati. Ovde sam radi svog deteta, ali ne mogu više. Obrukala sam se za čitav život sa njim, kako ću ići kući ovako - govorila je Aneli, dok su je Marko Đedović i Uroš Stanić tešili.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike