On je bio velika ljubav Dragane Mirković pre Tonija: Voleli su se 10 godina, čak su se i tajno venčali!

20.06.2022

21:45

0

Osim romanse, oni su i sarađivali

On je bio velika ljubav Dragane Mirković pre Tonija: Voleli su se 10 godina, čak su se i tajno venčali!
Dragana Mirković - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Folk zvezda Dragana Mirković imala je veliku ljubav pre braka sa biznismenom Tonijem Bijelićem, a veza sa njim trajala je čak jednu deceniju.

Reč je o biznismenu, političaru i nekadašnjem estradnom menadžeru Zoranu Bašanoviću. Njih dvoje bili su zajedno tokom devedesetih. U to vreme Bašanović je folk zvezdi bio ne samo dečko, već i menadžer. 

ATAImages/Milan Maričić
Dragana Mirković

Nizali su uspehe, uživali u ljubavi, a onda su krajem prošlog veka stavili tačku i na poslovni i privatni odnos. Mirkovićeva je ubrzo upoznala Tonija, za kojeg se bez velike medijske pompe udala 2000. godine, a sa kojim je dobila ćerku Manuelu i sina Marka.

Bašanović je u jednom intervjuu 2010. godine otkrio da nije ostao u kontaktu sa Draganom i priznao da su se jednom prilikom i tajno venčali.

- Mnogo vremena smo tada boravili van zemlje, a kada nismo radili, išli smo što dalje, jer smo jedino tamo imali mir. Postoje turistička venčanja na dalekim destinacijama i ostrvima gde ljudi sklapaju brak iz zezanja. Tako smo se Dragana i ja venčali u jednoj kapeli u Las Vegasu, kao i mnogi poznati parovi, ali to venčanje nije nigde zavedeno i ne važi - pričao je on svojevremeno, pa dodao:

MN Press
Zoran Bašanović

- Ako je to bilo to neko tajno venčanje o kojem se pričalo, sad više nije - obelodanio je Bašanović, koji je pre veze sa Draganom bio u kratkoj romansi sa njenom koleginicom Mirom Škorić. 

Veliki šok za domaće medije bilo je pojavljivanje Škorićeve na Bašanovićevoj slavi 2014. godine. Ovim gestom Mira je pokazala da se pomirila sa bivšim dečkom, koji ju je, kako se šuškalo po estradnim krugovima, ostavio zbog Mirkovićeve.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike