Dušica Jakovljević ponovo na Pinku! Umalo zaplakala kad su je najavili: Nije trebalo tako prema ljudima sa kojima sam delila koru hleba

28.04.2024

16:11

0

Kaje se zbog svojih postupaka

Dušica Jakovljević ponovo na Pinku! Umalo zaplakala kad su je najavili: Nije trebalo tako prema ljudima sa kojima sam delila koru hleba
Dušica Jakovljević - Copyright Printscreen RTV Pink

Dušica Jakovljević je nedavno dobila otkaz na televiziji "Hajp", a odmah su počele spekulacije oko toga da li će se vratiti na televiziju Pink.

Za 24sedam ona je rekla da bi se rado odazvala pozivu Željka Mitrovića, a to je i očigledno učinila, pošto je danas gostovala u emisiji "Premijera - Vikend specijal", što je bilo njeno prvo pojavljivanje na Pinku otkako je dala otkaz.

- Dobar dan svim gledaocima! Je l' možemo da se zagrlimo? Mnogo toga se izdešavalo, mnogo toga ljudi očekuju od mene. Lesi se vratio kući - rekla je Dušica, pa nastavila:

- Neverovatan je osećaj, posebno zbog svega o čemu se spekulisalo, protekli meseci nisu bili laki u smislu nošenja tereta onoga o čemu se pisalo i pričalo. Malo sam smršala, što je i dobro.

Dušica je potom ispričala da se kaje što je napravila ishitrenu odluku.

- Mislim da je bio novembar kada sam otišla sa Pinka. Bilo je nekako preko noći. Ne bih da se vraćam na taj neki period, neću da kažem da nisam ponosna zbog odluke koju sam donela, ali mislim da sam možda u nekim nastupima... Nije trebalo da nastupim tako prema ljudima sa kojima sam delila koru hleba 10 godina. Nisam ja bila spremna, zatvorila sam se za razgovor sa bilo kim. Ali znaš kako se kaže, kada je prava ljubav, ako neko želi da ode, pusti ga i ako se vrati, to je prava ljubav. Mislim da je mene uvek više Bog voleo nego ja sebe. Milica i Željko i svi oko njih pokazali su šta je oprost i da svi imamo pravo na greške i pokajanje. Uvek sam ostala Dušica sa Pinka i čak i da sam htela da pobegnem, nisam mogla - rekla je Dušica i dodala:

Printscreen RTV Pink
Dušica Jakovljević

- Nije bio lak period. Posle mnogo godina na televiziji, nekada ti se sve i skupi. Čak mislim da do tog razilaženja nije došlo, možda ne bih bila svesna gde radim. I kad nekog voliš, preko svega može da se pređe. Mislim da je u mom slučaju bilo dobro da se naučim pameti, sama, a iako se svašta piše, ne pričam ni o kome loše o onome što se desilo u prethodnom periodu, nisam jedina koja se vratila. I mislila sam da li će biti to moguće. Ali ovo je ipak moja kuća.

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike