"Bojao sam se da je pozovem, za mene je ona bila kao prava princeza": Kit Urban otkrio koliko mu je trebalo da osvoji Nikol Kidman

29.04.2024

07:45

0

Održao je govor koji je čak i nju doveo do suza

"Bojao sam se da je pozovem, za mene je ona bila kao prava princeza": Kit Urban otkrio koliko mu je trebalo da osvoji Nikol Kidman
Kit Urban i Nikol Kidman - Copyright Profimedia

Nikol Kidman je nedavno dobila nagradu za životno delo od strane "Američkog filmskog instituta", a to je proslavljeno na gala način.

Osim što su zvanice na proslavi bile zvezde poput Ris Viterspun, Naomi Vots, Meril Strip, Morgana Frimena i Zeka Efrona, mnogi i dalje pričaju o govoru koji je održao njen suprug Kit Urban.

On je, naime, zvanicama opisao kako je izgledao trenutak kada nije znao da li da pozove Nikol na romantičan sastanak, jer se plašio.

- Pokušao sam da budem kul, ali sam se iznutra osećao kao da sam se sklupčao u lopticu, zato što je ona bila izvan ovog sveta - započeo je Kit, pa nastavio:

Profimedia
Nikol Kidman i Kit Urban

- Osećao sam se kao da sam upoznao pravu princezu. I pored svega toga, uspeo sam da dobijem njen broj na malom parčetu papira.

Kako je ispričao, on je papir na kom je bio broj nosio sa sobom nedelju dana, povremeno ga izvlačeći iz džepa i gledajući u njega. 

- Bio sam uplašen. Bio sam nervozan da je pozovem. Ali jesam, kao što ste svi verovatno već shvatili, skupio sam hrabrosti da je pozovem - ispričao je on i nasmejao sve u Dolbi Teatru.

Kada je to učinio, shvatio je, kako je ispričao, da je dobio normalnu i zabavnu ženu iz predgrađa Sidneja, koja je u potpunosti Australijanka, iako je rođena u Honolulu.

- Svi će večeras govoriti o njenom talentu i to mogu i ja da uradim lagano. Mislim, ona stvarno jeste jedna od najboljih u ovom poslu, a ovo veče dokazuje da ja nisam pristrasan suprug - rekao je Kit, pa bez problema sa svima podelio kako je njegobva supruga bila uz njega čak i kada je išao na rehabilitaciju zbog korišćenja narkotika, odmah pošto su se venčali:

Profimedia
Nikol Kidman i Kit Urban

- Venčali smo se u junu 2006. i jedva da smo bili četiri meseca u braku, kada je moja zavisnost dovela naš odnos do krajnosti. I otišao sam u rehab, gde sam bio tri meseca. Nisam znao šta nam se može desiti. I ako baš želite da vidite šta ljubav može, probajte to. Ona je odbacila svaki negativan glas, čak i one koji su bili njeni. I izabrala ljubav. I zato smo ovde večeras, 18 godina kasnije - zaključio je on, a Nikol nije mogla da zadrži suze.

Inače, ovo je bilo prvi put da su i njihove ćerke tinejdžerke bile sa njima na crvenom tepihu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike