Bekvalčevoj pomogla ćerka, Stanija od doma u Rumi sama napravila prazničnu bajku: Svi spremni za Vaskrs! (FOTO)

04.05.2024

10:50

0

Maksimalno su se potrudili

Bekvalčevoj pomogla ćerka, Stanija od doma u Rumi sama napravila prazničnu bajku: Svi spremni za Vaskrs! (FOTO)
Stanija Dobrojević, Nataša Bekvalac, Goga Sekulić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

U susret Vaskrsu i brojne poznate ličnosti raduju se vremenu koje će provesti sa svojim porodicama u praznovanju. Goga Sekulić, Nataša Bekvalac, pa sve do Stanije Dobrojević, Ane Korać - pokazale su kakve su domaćice, te na koji su način ofarbale jaja za veliki praznik. 

Bekvalčevoj je, sudeći po njenim „storijima", pomogla mlađa ćerka Katja, koja je s jedne strane pažljivo crtala četkicom, dok su se ostala jaja farbala u lukovini. 

Nataša Bekvalac sa mlađom ćerkom, Instagram screenshot / bekvalceva
 

Dobrojevićeva je, sa druge strane, iz Amerike donela gotovo sve nijanse roze, svoje omiljene boje i, onda sama transformisala čitav dom.

- Ove godine sam Uskrs preuzela na sebe, pošto je odmah tu i moja krsna slava, Đurđevdan, tako da olakšam mojima. U nedelju je svečanost kod mene, a već ponedeljak slava kod brata. Upravo sam završila farbanje jaja, najlepša su u pink nijansama, što je i moja omiljana boja. Tehnika je jednostavna, a farbu sam kupila u Americi i čini čuda, nikad mi lepša jaja nisu ispala. Takođe, farbamo jaja i za napuštenu dečicu koja će ići u uskršnje paketiće tako da ćemo se do kasno u noć time baviti i uživam u tome - istakla je bila za „Pink.rs" ona. 

Stanija Dobrojević, Instagram screenshot / stanijadobrojevic
 

Goga je, za razliku od nje, imala nešto više opcija, kad su boje u pitanju, a kako trenutno izgleda i luks trpezarija Ane Korać, pogledajte u galeriji koja sledi. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike