„Ne bih se bunila ni da imamo petoro dece!" Katarina Grujić otvorila dušu: Odmah sam znala da je Marko čovek mog života!

04.05.2024

14:45

0

Pevačica i fudbaler provešće Vaskrs zajedno u Atini, okruženi porodicom

„Ne bih se bunila ni da imamo petoro dece!" Katarina Grujić otvorila dušu: Odmah sam znala da je Marko čovek mog života!
Katarina Grujić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Katarina Grujić će ovaj Vaskrs provesti u Atini sa suprugom Markom Gobeljićem, njihovom ćerkicom Katjom, a sa njom su otputovali i sestra Bojana sa sinom Lavom, te roditelji fudbalera. 

Ona ne krije da je još čim je počela da se zabavlja sa njim - odmah znala da je on čovek njenog života i često se šali da će mu roditi minimum troje dece. 

Katarina Grujić i Marko Gobeljić, 24sedam/Nemanja Vujčić
 

- Kada smo Marko i ja počeli da se zabavljamo, pre skoro pet godina, znala sam da je on čovek mog života i da ću ostariti sa njim. Ne umem da objasnim kako sam to tačno mogla da predvidim, ali intuicija mi je govorila da je on taj. Otad verujem svom instinktu - počela je ona za „Informer", pa otkrila i svoje planove za njihovu budućnost, tačnije viziju o brojnijoj porodici. 

- Često se šalim, pa kažem da ću Marku roditi minimum troje dece, a da će Katja dobiti i brata i sestru. Naravno, ne bih se bunila ni da imamo petoro dece - nasmejala se tada, pa dodala kako je u vaspitanju, još uvek, jedinice, prilično stroga. 

Katarina Grujić i Marko Gobeljić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Marko je dobar, a ja loš policajac (smeh). Ne bi to možda bilo tako da smo zajedno, ali pošto on, zbog fudbala, od prošle godine živi u Atini i Katju viđa jednom mesečno, ne preostaje mu ništa drugo nego da joj, kada se vide, dozvoli da mu se popne na glavu. Kod mene ipak neki red mora da se zna, a i ona je naučila da kada mama kaže „ne", da je to „ne". Pogleda me tužnim okicama, pokuša da izmanipuliše, ali kada vidi da sam odlučna u svom stavu, primiri se. Teško mi je, jer uprkos pomoći roditelja, sestre i dadilje koja katkad uskoči, najveći deo vremena provodimo nas dve same. I moju sestru Bojanu i mene vaspitavali su strogo i mislim da smo izrasle u dobre ljude - naglasila je pevačica za pomenute medije. 

Kako bi Vaskrs proveli zajedno, inače, Kaća je uzela pet dana odmora, spakovala svoje kofere i otputovala. Vreme provode, prema njenim rečima, uživajući u suncu, pogledu na more, morskim plodovima i belom vinu. 

Bonus viseo:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike