„Bogatu trpezu ja, naravno, ne spremam!" Kod Dare još aktuelan „baka servis": Otkrila i što je sin kritikuje!

04.05.2024

15:20

0

Skupa kola su joj velika pasija, ali ne i čišćenje istih

„Bogatu trpezu ja, naravno, ne spremam!" Kod Dare još aktuelan „baka servis": Otkrila i što je sin kritikuje!
Dara Bubamara - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Dara Bubamara ovaj će Vaskrs provesti u porodičnom okruženju. Sve će, umnogome, biti podređeno njenom sinu, a „oni koji to znaju bolje od nje" imaće zadatak da pripreme prazničnu trpezu. 

- Biću kod kuće sa sinom, biće bogata trpeza, naravno, koju ja ne spremam, već Kostina baka. Prepuštam to ljudima koji bolje znaju od mene - iskrena je bila Dara u razgovoru s jednim medijima, pa je s druge strane otkrila i što je naslednik najčešće kritikuje, nevezano za praznovanje. 

Dara Bubamara, ATAImages/Antonio Ahel
 

- U gepeku držim srca od fanova, uvelo cveće, torbe, cipele i kišobrane, katastrofa je. U životu sam jako uredna, a kola su suprotnost. Sin me kritikuje da imam kese od peciva, flašice od sokova... Moji drugari odu da operu kola kada sam ja na snimanju - nasmejala se, pa dodala:

- Ne znam da zamenim gumu, nisam nikada ni pokušavala, okrenem telefon da dođe neko - objasnila je pevačica, koja je nedavno gostovala na koncertu Aleksandre Prijović u Novom Sadu. 

„Presrećna sam!"

- Mene toliko vole ljudi i što pričaju da sam bahata, ništa ne može da promeni njihovo mišljenje o meni. Aleksandra i Filip su mi se zahvalili posle njenog koncerta u Novom Sadu, morala sam da otpevam „Vero nevero" na suvo, mene su kao gosta zvali na bis. Presrećna sam bila - istakla je, pa onda rekla i:

- Sin je bio sa društvom na koncertu, rekao mi je: „Okrenuo se Spens, mama, sila si". Kad ti izađeš u tvom gradu gde si rođen, odrastao, klinci skandiraju tvoje ime... Vole me kao osobu, to je najbitnije, zato je bio toliki aplauz, naravno i moja ludačka energija je zaslužna.

Upitana, pak, kad ona planira da održi koncert, odgovorila je:

Dara Bubamara, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- U septembru izdajem album i, ako Bog da, da budu dobre pesme, planiram jedan veći koncert u Novom Sadu i Beogradu. Sve što zamislim, to i ostvarim - s osmehom je istakla Dara, koja se nedavno našla u fokusu zbog drame oko pesme „Infarkt duše", što takođe nije propustila da prokomentariše i ovom prilikom. 

- Pesma je dva puta prodata, prvi smo snimili, pre neki dan smo završili spot i to će sve pokazati. Rale mi se izvinjavao, posle su opet pljuvali, to je luda kuća. Sloba se nije javio; toliko mržnje i zlobe ima, gledaju samo svoj interes, gaze preko mrtvih, zbog čega, zbog balade... Ne razumem, ali bilo pa prošlo, oni su smešni za mene. Napravila sam im malo reklamicu, oni su presrećni, činim dobro delo - zaključila je tada. 

(Blic)

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike