"Nisam imao novca detetu da kupim smoki!" Muzičar otkrio kako mu je bilo devedesetih godina: Na ulici sam našao 20 dinara!

04.05.2024

17:03

0

Njihov sin Dejan je ozbiljan frajer

"Nisam imao novca detetu da kupim smoki!" Muzičar otkrio kako mu je bilo devedesetih godina: Na ulici sam našao 20 dinara!
Sani Trik FX - Copyright ATAImages/ A.A.

Natalija i Sani Ibraimov su dvojac koji je dobro poznat javnosti, zbog toga što više od 20 godina nastupaju u sklopu grupe "Trik Fx".

Kako je denser i frontmen ovog sastav, Sani rekao, bilo im je jako teško tokom devedesetih godina, kao i mnogim ljudima. Opisao je jednu situcaiju iz prodavnice, koja je nastala nakon što mu je supruga Natalija podarila sina Dejana.

 - Bili smo siromašni, iako smo radili, ali takvo je bilo vreme, svaki dan je novac imao drugu vrednost. Sećam se da u prodavnici nisam imao detetu da kupim smoki, zamislite kako sam se osećao... - započeo je Sani.

- Međutim, desilo se jednom da sam na ulici našao 20 dinara, što je kao, na primer, 200 dinara u današnjoj vrednosti. Sa tim novcem sam otišao u prodavnicu i kupio hleb, mleko i smoki - dodao je  Ibraimov u emisiji "Karte na sto".

Printscreen/Youtube/HYPE TV
Natalija i Sani Trik FX

 

Podsetimo, Natalijin i Sanijev sin Dejan izrastao je u veoma zgodnog muškarca, koji i te kako vodi računa o svom izgledu. Na Instagramu se hvalio i fotografijama iz teretane.

Njegovi roditelji imaju skladan brak, ali je bilo i velikih trzavica, o čemu je Natalija nedavno govorila.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike