"Sve treba da ostane u krugu porodice!" Anabelin rođak progovorio o njenom životu, razvodu i učešću u rijalitiju

04.05.2024

17:54

0

Otkrio je i šta misli o Gagiju

"Sve treba da ostane u krugu porodice!" Anabelin rođak progovorio o njenom životu, razvodu i učešću u rijalitiju
Anabela - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Anabela Atijas započela je karijeru devedesetih godina u grupi "Funky G". Ljubav, a potom i razvod od frontmena ovog sastava, Gagija Đoganija, posebno je interesovala javnost.

Pevačica je bila u žiži interesovanja medija i zbog odnosa sa ćerkom Lunom, a o njenom životu govorile su komšije iz njenog rodnog Goražda, koji se nalazi u Bosni i Hercegovini.

- Ona se normalno ponaša kada dođe kod nas, nema ovde zvezda ,isto ti je kao u Sarajevu. Kada dođe Miki Rurk (glumac, prim.aut.) u Sarajevo, raja samo prolazi pored njega, kaže: "Šta je ovo", pa ga samo pozdrave i prođu. Malo sad ove društvene mreže i novije generacije komplikuju sve, ali inače, ovde može da dođe ko god poznat - rekao je Anabelin poznanik iz Goražda.

ATAImages/ Antonio Ahel
Anabela Atijas

 

Pevačicina komšinica je pratila dok su Atijasova i njena ćerka, Luna Đogani, bile deo "Zadruge 2", a njihove svađe su bile veoma ispraćene.

- Gledala sam ih u rijalitiju, bilo mi je žao što se Luna onoliko sekirala, ali mislim, bilo je zanimljivo dok su one bile - rekla je ona, dok se Anabelin rođak, rukometaš Ajdin Bukva nadovezao:

- Imala je teških perioda, generalno, imali su teške periode i sad ovih par zadnjih godina, to su ovi neki ti rijaliti šou programi, ta "Zadruga", "Farma", kako se to zove, to su psihički ratovi. Mislim da javno ne treba ništa da se opravdava, da svako treba da gleda svoj krug porodice, da sve ostaje u krugu porodice, ona je tu pogrešila, to je moj stav. Živimo u nešto modernijem svetu, internet je glavni, i sve može da se spinuje, kao što se u njenom sučaju i odrazilo. Ali, generalno, osoba kao osoba je dobra - jedan kroz jedan, i to zna većina ljudi, i ona treba da bude ponosna na sebe i na sve svoje uspehe.

ATAImages/ Antonio Ahel
Anabela Atijas, Luna Đogani

 

Ajdin je otkrio i da je Anabelina sestra javna ličnost. Takođe, prisetio se perioda kada je njegova sestra živela u Švedskoj.

- Poznata smo familija,, ja sam sportista, njena sestra je glumica, generalno, svi smo u tim nekim javnim vodama. Ona je morala da napusti Goražde, jer je bila već cura, imala je, ja mislim, 18 godina i već je gradila sebi život i karijeru. Iz mešanog braka je, a hvala Bogu, sa majkom Jadrankom se preselila tamo, i udala se, i onda je tu krenula i muzička karijera, ali generalno, ona se sama probijala. Nije imala lagan put, jer, znate kako je, kakve su muzičke vode - opisuje Bukva.

Atijasova se razvela od Gagija Đoganija, a ovaj krah braka punio je novinske stupce svojevremeno.

ATAImages/ Antonio Ahel
Anabela Atijas, Gagi Đogani

 

- Bilo mi je krivo u početku, normalno, bilo mi je krivo što se to dešavalo, pre svega, njoj, kao mojoj rođaki, znaš, to su neki teški periodi, kad čovek ima tih bračnih problema, ljubavnih problema, tu ima i dece, deca ispaštaju, ali, generalno, svemu dođe kraj, pa i grupama, raspadaju se, pa i Bitlsi su se raspali... Ostaje žal, normalno, da ćemo da žalimo, ali, mislim da je ona i posle grupe Funky G imala par dobri stvari, radila i održala se fino.  Kad je reč o Gagiju, mislim da je dobar čovek, samo što, svi ljudi imaju svoje izbore i razmišljanja, možda pogrešno izaberu, možda je po njega dobro, možda je sretniji, nikad se to ne zna. Možeš ti izgledati sretan, u zlatu živeti, a nisi sretan - istakao je Ajdin.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike