Poznati na vaskršnjoj liturgiji u Hramu Svetog Save! Ražnatovići, Sofra s verenicom... Ovako su dočekali veliki praznik (FOTO)

05.05.2024

09:25

0

Najpre su se bili pričestili sveštenici, a potom i vernici

Poznati na vaskršnjoj liturgiji u Hramu Svetog Save! Ražnatovići, Sofra s verenicom... Ovako su dočekali veliki praznik (FOTO)
Ceca Ražnatović sa unukom Krstanom - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pravoslavni vernici u velikom broju okupili su se noćas u Hramu Svetog Save, gde je održana ponoćna vaskršnja liturgija. Na ovaj način i sa svojim najmilijima dočekali su veliki praznik. Među njima, svakako, bilo je i dosta poznatih ličnosti. 

Ceca Ražnatović pojavila se s gotovo čitavom svojom porodicom. 

Trudna Bogdana i Veljko sa decom pravili su joj društvo, kao i sestra Lidija sa svojim suprugom i naslednicima. Kako je pevačica ranije objasnila - ćerka Anastasija neće joj biti tu za praznike jer porodica Gudelj sprema slavu, Đurđevdan, a snaja „mora da bude tamo i to je potpuno normalno". 

Sa druge strane, na ponoćnoj liturgiji pojavili su se i Danijela Dimitrovska, Aca Sofronijević sa verenicom... I mnogi drugi. 

Sofronac, inače, vrlo uskoro „staje na ludi kamen" sa svojom izabranicom, doktorkom Kosanom Stišović. Kako je saznao 24sedam - venčanje je zakazano za 7. maj, a održaće se u jednom luksuznom prestoničkom restoranu. 

Aca Sofronijević sa izabranicom, ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike