Jedna od najlepših jugoslovenskih glumica se udala za Italijana i nestala sa scene: Pogledajte kako danas izgleda Tatjana Pujin (FOTO)

17.05.2024

00:20

0

Nikada se nije pokajala zbog toga što nema decu

Jedna od najlepših jugoslovenskih glumica se udala za Italijana i nestala sa scene: Pogledajte kako danas izgleda Tatjana Pujin (FOTO)
Copyright Printscreen/YouTube/yAK Dule99

Jugoslovenska glumica Tatjana Pujin stekla je veliku popularnost ulogama u serijalima "Žikine dinastije", kao i u filmovima "Hajde da se volimo", "Špijun na štiklama", "Bolji život", "Mi nismo anđeli".

Nije se libila ni da snimi po neku slobodniju scenu, te je brzo stekla status atraktivne glumice, ali je karijeru naprasno prekinula početkom devedesetih.

Tada je odlučila da se preseli u Italiju, gde je snimila još nekoliko projekata, a onda se udala za Đulijana Červinija, inače bivšeg savetnika pres-kabineta predsednika Italije.

- Politička situacija u zemlji mi se nije dopala. Zadnji film koji sam radila bio je u Sarajevu, posle toga se govorkalo da će biti rata. Niko nije znao šta je to značilo, ali je posle toga stvarno izbila loša situacija. Tenkovi su izašli na ulice, a ja sam trčala u pozorište kod Branka Kockice da igram predstavu. To je za mene tada bio kraj jer mi je bilo poražavajuće da to doživim u 21. veku. Onda sam spakovala kofere i otišla u Italiju - rekla je ranije.

Printscreen/YouTube/yAK Dule99
Tatjana Pujin danas

Zanimljivo je da se posle nekoliko godina braka sa Italijanom razvela, te odlučila da se vrati u Beograd, ali se 2013. godine ponovo udala za Đulijana.

Njih dvoje nikada nisu dobili decu, a glumica je čak iznenadila izjavom da ne želi decu.

- Decu nemam. Nije mi žao. Kako vreme odmiče, sve mi je draže. Vidite li kakva su vremena? Nisam sigurna da li bih to mogla i da li bi to dete otišlo nekim pogrešni putem. To bi me dotuklo. Mi smo veoma kasno krenuli o svemu da razmišljamo. Bila sam u kasnim četrdesetim i zajedno smo suprug i ja odlučili da je bolje nemamo decu. Moj brak je možda i opstao što je suprug bio trista dana na putovanjima. Provodio bi šezdeset dana godišnje u Rimu, a onda bi radio po 12 sati. On je sad u penziji, pa mi smeta. Naučila sam da budem sama - rekla je glumica jednom prilikom za Kurir.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike