Bahar preti Zvezdi! Angažovao pravnu pomoć, ne želi dogovor, želi sav novac iz ugovora!

07.01.2024

14:27

1

Autor: P.K.

Hoće pare, a tuže Zvezdu i zbog "pretrpljenog bola"?!

Bahar preti Zvezdi! Angažovao pravnu pomoć, ne želi dogovor, želi sav novac iz ugovora!
Barak Bahar - Copyright MN Press

Bivši šef stručnog štaba Crvene zvezde Barak Bahar zajedno sa svojim pomoćnikom Gajem Sarfatijem, razmatra podnošenje tužbe protiv srpskog kluba, kako izveštava izraelski medij "Sport5".

Bahar je u maju prethodne godine stavio potpis na trogodišnji ugovor sa crveno-belima, ali je u klubu proveo samo pola sezone.

Izraelski izvori opovrgavaju izjave generalnog direktora Crvene zvezde, Zvezdana Terzića koji je posle otkaza Baharu tvrdio da su se rastali na prijateljskoj osnovi.

Osim što tvrde da su protivzakonito otpušteni, te da nije postignut odgovarajći dogovor o novačanoj kompenzaciji i da im deo zarade tokom mandata u Beogradu nije isplaćen, prete i tužbom zbog pretrpljenog bola.

Zvezdina želja je bila da klub sa Baharom zaigra moderan, napadački fudbal i parira moćnoj konkurenciji u Evropi, ali saradnja sa izraelskim stručnjakom se u smiraj 2023. godine neslavno završila. Izgubljeni večiti derbi od Partizana bio je teg posle kojeg je, na već razočaravajuće utakmice sa Jang Bojsom u Ligi šampiona i ostanak bez evropskog proleća, tas prevagnuo ka Baharovom otkazu.

Bahar i Sarfati su uputili pismo UEFA-i u kojem izražavaju nezadovoljstvo zbog neisplaćenih zarada i načina na koji su otpušteni iz kluba.

Oni su započeli saradnju sa pravnim savetnikom Moranom Mejrijem, koji će im pomoći u borbi sa Zvezdom.

Prema tim navodima, nije bilo dogovora o kompenzaciji prilikom raskida saradnje. Izraelci tvrde da je Baharova godišnja plata iznosila 1,2 miliona evra, bez računanja bonusa, dok se klub navodno nalazi u dugu od 300.000 evra prema ostatku stručnog tima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike