"Svašta smo viđali, ali ovo ne!": Mrtav pijan vozio traktor u kontrasmeru na auto-putu, oglasio se i ministar Vesić

27.04.2024

23:10

0

Oko 18.30 sati saobraćajna policija privremeno je preusmerila saobraćaj sa preticajne na voznu saobraćajnu traku zbog poljoprivredne mašine

"Svašta smo viđali, ali ovo ne!": Mrtav pijan vozio traktor u kontrasmeru na auto-putu, oglasio se i ministar Vesić
Traktor zaustavljen u suprotnoj traci - Copyright Preentscreen/Iks/@sicveO11

Još jedan primer vožnje u suprotnom smeru šokirao je javnost. Nesvakidašnja scena dogodila se na auto-putu Niš - Dimitrovgrad, kada je muškarac u alkoholisanom stanju traktorom vozio u kontrasmeru.

Oko 18.30 sati saobraćajna policija privremeno je preusmerila saobraćaj sa preticajne na voznu saobraćajnu traku zbog vozila, poljoprivredne mašine-traktora sa priključnim oruđem, koje se kretalo u suprotnom smeru.

- Lice koje je vozilo traktor, u vidno alkoholisanom stanju lišeno je slobode i privedeno u policiju u Dimitrovgradu - rekao je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

Vesić je ovu neobično scenu podelio na svom "Tviter" nalogu i tom prilikom istakao da je vreme da se bahatim vozačima koji ugrožavaju bezbednost, oduzmu vozila.

 

 

- Ovaj slučaj je za rubriku “verovali ili ne”. Svašta smo viđali od strane bahatih vozača na auto-putevima, ali traktorom još niko nije vozio suprotnom trakom! Vreme je da izmenama i dopunama Zakona o bezbednosti saobraćaja predvidimo meru oduzimanja vozila za bahate vozače koji voze suprotnom trakom na auto-putevima i brzim saobraćajnicama - napisao je Vesić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike