Pucnjava u supermarketu u Bakuu: Naoružani muškarac upao u radnju, počeo da puca, pa pobegao sa torbom punom novca (VIDEO)

04.03.2023

15:37

0

Kako je prodavnica navela, do napada je došlo na aparatu za preuzimanje gotovine

Pucnjava u supermarketu u Bakuu: Naoružani muškarac upao u radnju, počeo da puca, pa pobegao sa torbom punom novca (VIDEO)
Pucnjava u supermaketu u Bakuu - Copyright Printscreen Twitter/APA_News_Rus

U supermarketu u Bakuu došlo je do pucnjave u subotu u kojoj je ubijena jedna osoba, dok su dve povređene, prenosi "Azernjuz".

Operativna grupa istražuje incident u okrugu Hataj, saopštila je pres-služba Ministarstva unutrašnjih poslova.

U toku je uviđaj i radi se na hvatanju i hapšenju počinioca, a prema informacijama dobijenim od Uprave regionalnih medicinskih odeljenja, dve osobe ranjene u pucnjavi su hospitalizovane u medicinskom centru Sabunču.

Uprava je saopštila da je jedna osoba, Hasanov Rufat, koji je upucan u glavu, preminuo na licu mesta.

Kako je prodavnica navela, do napada je došlo na aparatu za preuzimanje gotovine, a zbog svega što se dogodilo ranja je trenutno zatvorena.

 

 

Na internetu se pojavio i snimak sigurnosne kamere u kom se vidi kako mušakarac napada radnika obezbeđenja koji dežura pored službenika koji uzima novac, nakon čega dolazi do pometnje i pucnjave.

U snimku se vidi da je službenik koji je smeštao novac u torbu oboren na pod, dok je druga osoba upucana na drugoj strani prostorije, a na kraju se vidi kako napadač uzima torbu sa novcem i beži iz objekta. 

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike