Radoslav stigao na opelo supruzi: Zatvorska marica dovezla pomagača ubice male Danke (FOTO/VIDEO)

17.05.2024

13:24

0

Radoslav Dragijević (73) dovezen maricom zaječarskog zatvora

Radoslav stigao na opelo supruzi: Zatvorska marica dovezla pomagača ubice male Danke (FOTO/VIDEO)
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović Printscreen/Facebook

Radoslav Dragijević (73), suprug preminule Svetlane (69), po odobrenju sudije Višeg suda u Zaječaru, došao je iz pritvora na sahranu. On je trenutno u pritvoru jer je starijem sinu Dejanu pomogao da prebace telo Danke Ilić na, za sada, nepoznatu lokaciju.

 

 

Najstariji Dragijević dovezen je u zatvorskoj marici i sa lisicama na rukama prisustvovao je opelu u seoskoj Crkvi Svetog Proroka Ilije u Zlotu. Prisutno je još desetak ljudi.

 

24sedam/Katarina Mihajlović
Marica kojom je dovezen Radoslav Dragijević

Svetlana je jedinog člana familije koja nije bila osumnjičena da je umešana u ubistvo Danke Ilić (2). Majka ubice i supruga pomogača preminula je 15. maja u komšijskom dvorištu, a biće sahranjena danas u 14 sati na seoskom groblju u Zlotu, u grobu kraj njenog mlađeg sina Dalibora (40), koji je preminuo 7. aprila u policijskom pritvoru.

Dejan Dragijević (50), Svetlanin sin, nalazi se u pritvoru kao glavnoosumnjičeni za ubistvo Danke Ilić. A njen muž Radoslav (73), kog je sud pustio da danas bude na sahrani, uhapšen je zbog pomaganja sinu jer su zajedno premeštali telo devojčice na, za sada, nepoznatu lokaciju.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike