Riz Viterspun i njena ćerka izgledaju kao sestre: Došle su zajedno na čuveni događaj i oduševile sve

27.04.2024

20:17

0

Autor: K. B.

Gledaj majku, biraj ćerku

Riz Viterspun i njena ćerka izgledaju kao sestre: Došle su zajedno na čuveni događaj i oduševile sve
Copyright Profimedia

Osim Riz Viterspun i njene ćerke Eve Filip, koja je kao njena bliznakinja, na događaju Tiffani & Co. 25. aprila, u čast predstavljanja ,,Blue Book 2024: Tiffany Céleste", pojavile su se i druge poznate ličnosti poput Anje Tejlor-Džoj, Emili Blant, Gabrijele Junion, Ašera, Olivije Vajld i Suki Voterhaus.

Profimedia
 

One su izgledale prelepo u haljinama bez bretela. Glumica (48) je nosila crnu midi haljinu sa zamotanom suknjom dizajnera Davida Kome, ukrašenu visokim prorezom do butina i srebrnom prstenastom kopčom na boku. Sa druge strane, Eva (24) je nosila sivu haljinu dizajnera Alberta Feretija.

Na ekskluzivnom događaju na imanju Beverli Hils u Kaliforniji, kako se navodi u saopštenju za štampu, obe dame su upotpunile svoj izgled nakitom iz nove kolekcije nakita brenda Tiffany & Co.

Profimedia
 

„Neverovatni Tiffani High Jewelry slavi bezgraničnu maštu Žana Šlumbergera i njegovu fascinaciju misterijama univerzuma, i ponovo otkriva dizajnerske ikonske interpretacije Sunca, Meseca, zvezda, udaljenih galaksija, kao i fantastičnih svetova." - navodi se u saopštenju za štampu.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike