Zavladala je tuga: U ovoj kući je Toše Proeski živeo sa roditeljima, a sada više nema ni njegovog oca

02.05.2024

12:51

0

Skoro 17 godina je prošlo od smrti pevača

Zavladala je tuga: U ovoj kući je Toše Proeski živeo sa roditeljima, a sada više nema ni njegovog oca
Ilustracija - Copyright Profimedia/Studio Bulevar /Printscreen

Nikola Proeski, otac Tošeta Proeskog, preminuo je u Makedoniji, a vest o njegovog smrti objavila je njegova ćerka Dora, koja se od oca oprostila na društvenim mrežama.

Nikola i Dominika, Tošetovi roditelji, skoro da nikad nisu govorili za medije od pogibije sina, a mnogi su pričali da je njihova tuga iz dana u dan bila sve veća.

Toše je, podsetimo, sa samo 26 godina tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Hrvatskoj. Od tada pa do danas retki su oni koji su mogli da vide kako izgleda dom u kom je odrastao i živeo.

Profimedia
Toše Proeski

Posle pevačeve smrti, na zidu kuće nalazio se veliki plakat sa njegovim likom. U njegovoj dnevnoj sobi na svakom koraku su bile fotografije nastradalog umetnika, njegove nagrade, klavijatura, pokloni od fanova, gitare. 

Prijatne i tople boje ne mogu da umanje gubitak koji se tada osećao u njegovoj porodici.

Tada smo mogli da vide i kako izgleda kuhinja u kojoj je njegova majka sigurno spremala ukusne obroke za svoju porodicu, trpezarijski sto, dok je napolju bio njegov zlatni retriver Bas.

U emisiji "Bulevar" koja je snimljena godinu dana posle Tošetove pogibije možete pogledati i kafić u koji je pevač voleo da boravi, ali i kako izgleda njegovo rodno Kruševo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike